Miért néztek le így a boltban?
Sziasztok, sajnos már nem először tapasztalom az eladók lekezelő, lenéző hozzáállását, amint kiderül, hogy nem vagyok milliomos.
Egy teljesen átlagos kinézetű, nem csóró, de nem is gazdag lány vagyok, tehát semmi különös. Voltam egy parfümériában ma, mert szerettem volna a szülinapra kapott pénzemből pár dolgot venni. Mondtam az eladónak, hogy mik az elképzeléseim, 10 ezer forintig bezárólag parfüm, és még arcpirosító meg szemhéjfesték.
Na, erre mutogatta nekem a 15 ezres parfümöket, mondom nekem ez sok, de már akkor láttam a fején, hogy húzza a száját. Utána meg elkezdte nekem mutogatni a 10 ezer forintos arcpirosítókat, arra is mondtam, hogy nekem ez túl drága, erre megint beszólt, hogy a minőséget meg kell fizetni blabla. Olyan de olyan kellemetlenül éreztem magam, mint valami csóró gyerek a piacon kb., holott közel 20 ezer forintot hagytam ott a boltban.
Szerintetek én nem voltam oda való, vagy ez a nő volt ilyen bunkó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!