Ki a jobb és szimpatikusabb beauty vlogger? AvianaRahl vagy Viszkok Fruzsi?
Fruzsika bebizonyította, hogy semmi tehetsége se a sminkeléshez se az öltözködéshez egyszerűen semmi stílusa..most megcsinálja ezeket a 10 éveseknek való videókat és papol az önbizalomról meg a szarságokról. Észre lehet venni, hogy már nincs egy ötlete sem ahhoz, hogy milyen videót készítsen és amiket csinál azt is összecsapja. Ezt lehet látni a NYX face awardson is, nagyon gáz volt.. És ebben az a legdühítőbb, hogy még is mennyi szaros 8-12 éves szavazott rá aki nem is ért belőle semmit és fogalma sincs semmiről de nem baj Fruzsika olyan cuki meg kedves meg mindig mosolyog azt ez a lényeg... nagyon GÁZ!!
Egyébként az előttem szólok mindent leírtak csak kiegészítettem! :)
Szerintem senkinek semmi köze a szerelmi életéhez, gondolom senki nem tudja hogy miért szakítottak,csak természetesen mindenki ítél tudatlanul. Más emberek is szoktak egymással szakítani, emiatt senkit nem kéne megítélni szerintem.
De azért úgy látom az irigy emberek száma az nem csökken :) mindenki nagyon okosan mondja hogy reklámoz meg ilyenek. És akkor mivan? Valamiből neki is élni kell. Szánalmas az emberek viselkedése..
Inkább Fruzsi, hazai viszonylatban nagyon kiemelkedik.
De ha már youtube, akkor van ezernyi külföldi videós, akik minőségibb tartalmat gyártanak.Eléggé le vagyunk maradva, a szokásos balkáni színvonal.
AvianaRahl számomra eléggé unszimpatikus.
A Fruzsi szerelmi életére visszatérve, szerintem az az ő dolga, emiatt megítélni nem szabadna, főleg, hogy nem is nagyon teregette ki a magánéletét, nehéz belátni, hogy pontosan mi történt.
Pamkutya Béláról sem nagyon beszél vagy posztol,csak aki követi mindkét profilt tudja leszűrni, hogy együtt vannak.
Természetesen Viszkok Fruzsi!
Evelin pedig korához képest elég éretlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!