Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak, mert nem...

Mit csináljak, mert nem szeretek fogorvoshoz menni?

Figyelt kérdés
Sulival ugye tanévente 2x megyünk, de én próbálok mindig vagy beteget jelenteni, vagy valami, mert egyszerűen ki nem állhatom a fogorvosokat. Ez fiatalabb koromban kezdődött, volt 1 kezdődően lyukas fogam, és picit sárga árnyalatúak voltak a fogaim. Egy vén öregasszony volt a fogorvos és finoman szólva leb*szott hogy én milyen igénytelen vagyok meg minden. 12-13 éves koromban lehetett. Most 17 éves fejjel már szebbek, de lyukas fogam sajnos van sok :S Nem tudom, hogy mit csináljak, mert szinte minden fogorvos megjegyzi, és nem olyan kulturáltan. Hiába van igazuk lehetne egy kis empátia szorulhatna a fogorvosokba (tisztelet a kivételnek). Akkor is ember valaki, ha rosszak a fogai. 17/F

2016. aug. 11. 10:40
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Én a helyedben szépen elmennék a körzeti fogorvoshoz, és szépen sorban megcsináltatnám az összeset, arra gondolva, hogy mikor készen lesz, nem mondhatnak utána már semmit. Én redszeresen mosom, mégis állandó jelleggel kilyukad valamelyik, de ha a fogorvos azt mondja, juj, mennyi lyukas fog, akkor mindig megmondom, hogy pedig hát rendesen mosom őket, mire az a reakció, hogy látszik egyébként, mert nincs se fogkövem, se nem sárga. De ha nem mondanám, akkor ott meg is állna a dolog, hogy juj..., és én rosszul érezném magam miatta. Ez már csak ilyen. Csak, hogy értsd, most voltam fogorvosnál, és konkrétan 5 fogamat csinálta meg, mert baj volt velük. Pedig egyébként nem csúnyák a fogaim. De ha tényleg félévente fogdokihoz kell menni kontrollra, akkor elég gáz, hogy mindig elmondja ugyanazt, mert még mindig tojtál rá, és joggal hiszi azt, hogy igénytelen vagy esetleg,mert hiszen szólt,mégis ugyanúgy gáz. Meg beszereznék speckó fogkrémet is.
2016. aug. 11. 10:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Ez az évente 2x-es fogorvosi kezelés kötelező iskolai szinten. Nekem 3 fogam lyukas már, illetve az első fogamról amikor haraptam az őszibarackba sikeresen letörtem egy darabot. Igazából nem félek a fúrástól meg ilyen, maga a "dumától" félek, ahogyan leir engem.. Nekem sem sárgák a fogaim, meg nem rendezetlenek, csak lyukas..
2016. aug. 11. 11:24
 3/9 anonim ***** válasza:
51%

Most elmeselek egy tortenetet, amitol lehet, meggondolod magad.

Adott egy fiatal ferfi. Egeszeges. Volt egy rossz foga. A lyukas fog olyan, mint egy nyilt seb. Ergo barmi bejuthat a veraramba ott. Vele megtortent, hogy valami nagyon nem odavalo kerult be a verebe, a fogan keresztul. Vermergezest kapott es meghalt. Egy lyukas fog miatt.

Te is ezt szeretned? Ha nem is igy jarsz, de el fogsz kapni mindent, mert a bacik egybol a veredbe mennek a szadbol a lyukon keresztul.

Nem beszelve arrol, hogyha menthetetlenek lesznek a fogaid, fajni fog, nem tudsz enni, a protko nagyon draga...stb stb

Irany a fogorvos. Borzaszto szajszagod is lehet ennyi lyukas foggal. Ne adj isten begyullad, meg a hajad is kihullik. Nem jatek.

2016. aug. 11. 12:08
 4/9 A kérdező kommentje:

Hát ez nagyon szörnyű!

Tegyük fel elmegyek, és újabb fájdalmak érnek, hogy leszól a fogorvos. Mit tegyek, szóljak vissza? Ő a körzeti, de ha nem is az lenne még megérteném.

2016. aug. 11. 12:18
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Engedd el a fuled mellett. Ne szolj vissza, mert akkor lehet nem nagyon fog vele foglalkozni, hogy mennyire faj, amit csinal. :/
2016. aug. 11. 12:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Amúgy nem csak velem csinálja ezt. Panaszt nem lehet benyújtani valahova? Azért durva, hogy felnőtt létére diákokat sérteget, mert ő a fogorvos és ő megteheti...
2016. aug. 11. 12:48
 7/9 anonim ***** válasza:
26%
Betegjogi kepviselonek lehet irni. Kint kell lenni a varoteremben az elerhetosegenek.
2016. aug. 11. 13:18
 8/9 anonim ***** válasza:
50%

ha fizetős fogorvoshoz mész az nem szól le semmiért

de ugye igénytelen vagy és nem mész fizetőshöz

2016. aug. 11. 17:33
 9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó! Ez picit bunkó volt.. 1. Diák vagyok. 2. Albérletben lakunk igy is. 3. Nem tudunk 6-7000-et foganként kiadni, mert a körzeti nem vállalja ingyen.
2016. aug. 12. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!