Ajakpiercinggel hogyan szokás fogorvoshoz menni?
Figyelt kérdés
Snake biteom van, tehát az alsó ajkam két oldalán egy-egy darab tüske. Nem egyszerű kivenni és visszatenni őket, ezért kérdezem: a fogorvos szokta kérni, hogy vegyük ki az ilyeneket a kezelés idejére?2015. márc. 7. 10:28
1/4 anonim válasza:
Ha őt zavarja a munkában, persze hogy kéri. Egyébként is nagyon utálják, mert tönkreteszi a fogakat, akár közvetett módon is és rontja a szájhigiéniát.
2/4 anonim válasza:
Miért rontaná a szájhigiéniát? Tipikus...
Mikor nekem volt sose kérték, hogy vegyem ki.
3/4 anonim válasza:
Ha nem akarsz hosszas lecseszést és kioktatást hallgatni inkább vedd ki előtte. Mert el fogja mondani, hogy mennyire káros, tönkreteszi a fogaidat, az ínyedet, stb. Ami igaz, nekem is volt ilyen... és a fogam bánta.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, a lecseszésre már felkészültem lélekben... Pedig szándékosan rövid műanyagszárú van, ami nem ér hozzá sem a fogamhoz, sem az ínyemhez. De azok után, hogy egyszer elmagyarázta mint egy óvodásnak, hogy hogyan kell fogat mosni... [sóhaj] :)
2015. márc. 7. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!