Hegeltűntetés nyom nélkül lehetséges? Bővebben lennt!
sziasztok!
nos hát nekem van 1 hegem,ami eléggé zavar .. tudom,hogy nem lehet eltűntetni teljesen. ha a hegemre csináltatnék tetoválást,és azt eltávolítanák lézerrel-elvileg nyomtalanul eltűnik.a kérdés az,hogy a hegem alatta is ezzel együtt ,vagy ,ha eltűnik a tetkó,ugyanaz a heg lesz ott ?
esetleg ötletek,hgy egy 2 éves heggel mit lehet kezdeni ?
légyszi,csak a kérdésre válaszoljatok!köszi
erre én is kiváncsi lennék, nekem a combomon van egy heg, az első évében az orvos felírt rá egy krémet, ami a pirosságát csökentette, de még ugyanúgy ott van
szóval ha van valakinek jó tapasztalata, az engem is érdekelne
komolyan,lehet ,hogy hülyénez egy ilyen kérdés miatt,de akinek nincs hege,nem tudja ,milyen zavaró lehet ,és az embernek minden marhaság az eszébe jut. annyira gyűlölöm,és utálom a mi történt veled kérdéseket ....szeretnék megszabadulni tőle,nagyon-nagyon ! itthoni fénynél alig látszik,de kinnt,főleg ha süt a nap,eléggé észre lehet venni ..
amúgy a krémek nekem se használtak ,ugyanolyan csúnya maradt ... :(
szia!
köszönöm szépen,aranyos vagy,de sajnos a lézeres kezelés nem jött be. ugyanolyan csúnya :(
és vmilyen plasztika?a megégett bőrt is azzal helyretudják hozni:)
érdemes lenne érdeklődnöd plasztikáknál, több helyen is, elmenni konzultációkra, és ahol a legjobbak, ami a legszimpibb neked, lehet hogy tudnának segíteni:)
persze nem tudom, mennyire érdeklődtél már, csak egy tipp, mert szeretnék segíteni:)
szurkolok neked, hogy találj vmi megoldást rá és ne legyen heg:)
sok sikert:)
szia!
igen,már régebben érdeklődtem,ahol elvileg kivágják a hegek,és vhogy úgy csinálják,hogy megváltozzon az iránya,vagy nem tudom már igy elmagyarázni,a lényeg h hegkimetszés :D de ugye az újabb varrat,és ugyanolyan vöröses vágás marad ... a lézeres hegkezelés SEMMIT nem ért .. :(
köszönöm szépen,aranyos vagy:)
azért várom még a további tanácsokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!