Csak engem idegesít hogy ha a Müllerben, Rossmanban, DM-ben követnek?
Nem, nem csak téged idegesít :DD
Pont ma voltam a DM-ben, szóval ez aktuális:
Épp békésen nézegettem a rúzsokat, odajön hozzám egy „segítő” megkérdezi hogy segíthet-e. Közlöm hogy nem köszönöm, ''csalódottan'' néz rám, aztán követ és folyamatosan bámul. A kasszáig (!!!) elkísért, letettem a cuccaim, és megkérdezem: „Nem inkább nyomozónak, rendőrnek vagy testőrnek kellett volna mennie?”....
A kasszáscsajszi röhögött egyet :DD
Kisvárosi dm-ben rendszeresen követtek középsulis koromban, pedig semmi gyanús nem volt rajtam és gyakran az anyukám által írt listával a kezemben vásároltam (ahol lakunk, nincs drogéria, így velem hozatta el suli után a cuccokat):D
Most Debrecenben lakom, a Müllerben a kutya sem törődik velem, azt nézek meg amit akarok (emiatt bizalmatlanabb is vagyok, mert gondolom akkor azt sem veszik észre, ha valaki kikeni a kozmetikumokat), Dm már rég elköltözött a környékről de nem rémlik, hogy követtek volna, Rossmannba rendszeresen járok de ott kifejezetten kedvel a biztonsági őr és az egyik pénztáros is mindig megdicséri a hajamat :D pedig sok helyen nem bíznak a hozzám hasonló kinézetű emberekben (színes haj, fura ruhák) de itt semmi ilyesmit nem tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!