Másnak is ennyire piros/pirulós az orcája?
Figyelt kérdés
Gyakran megkapom, hogy túl sok pirosítót használok, de ha csak egy picit is melegem van, vagy rólam beszélnek, zavarban vagyok, kicsípte a hideg az arcom, nagyon piros az orcám. Más is van így ezzel? Nem feltétlenül zavar, de senkit nem ismerek, akinek ennyire piros lenne az arca.2016. aug. 8. 19:56
1/2 anonim válasza:
Nekem csak akkor, ha nem ápolom megfelelően (azaz túlságosan kiszárítom és az érzékenysége miatt kipirul). Meg, ha nagyon melegem van, de ez természetes.
2/2 anonim válasza:
Nagyon könnyen zavarba jövök, sokszor paprikapiros lesz az egész fejem, gyönyörű látvány :D, plusz emellett még rosaceás az arcom, tehát szinte mindig olyan, mintha pirosító lenne rajtam. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!