Szigetre szerintetek jó lesz egy Nike Roshe?
Figyelt kérdés
Nem szeretném a kedvenc cipőimet tönkretenni, mert úgyis tudom hogy tönkremenne amiben megyek, ezért úgy gondoltam veszek egyet. A legfontosabb hogy kényelmes legyen és nézzen ki valahogy. Találtam 20k-ért egy alap fekete-fehér Roshet szerintetek jó lesz?2016. aug. 6. 12:36
1/5 anonim válasza:
Képes vagy 20ezret költeni egy cipőre, mikor tudod, hogy úgyis tönkremegy? Miért nem jó egy noname cipő pl a deichmannból?
2/5 A kérdező kommentje:
Egyszerűen azért mert azok többnyire kényelmetlenek és rossz minőségűek, ezt meg fesztivál után is használhatom.
2016. aug. 6. 16:37
3/5 anonim válasza:
Hogy akarod használni, ha úgyis tönkremegy?
4/5 anonim válasza:
Jó kis cipő de én inkább a Nike Air Maxot javaslom sokkal kényelmesebb.
5/5 anonim válasza:
honnan tudjuk, hogy jó lesz-e?? amúgy meg miért menne tönkre? legrosszabb esetben sáros lesz, kimosod és kész. de oké, vegyél csak 20ezerért egy cipőt, amit 'kidobásra' szánsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!