Szőke haj fekete szemöldök?
Figyelt kérdés
Szerintetek ez "gáz"? Nekem ez a természetes haj és szemöldökszínem és nem tudom hogy megváltoztassam e.Kíváncsi vagyok a véleményetekre hogy szerintetek a szőke haj fekete szemöldökkel passzol-e. A válaszokat előre köszönöm.2016. aug. 4. 21:39
1/8 anonim válasza:
Ha termeszetesen olyan akkor nem hiszem hogy rossz lehet. A hidrogenezett szoke haj termeszetes fekete szemoldokkel na az... tudod hogy nez ki (nem irhatom le). A legjobb ha ki is van szinezve meg korberajzolva. Akkor teljesedik be a tortenet. Borzaszto hogy micsoda emberek vannak. De ha a tied tenyleg "gyarilag" olyan akkor biztos szep! :) mindenkinek az eredi szinei allnak legjobban
2/8 anonim válasza:
Most világosbarna hajam van fekete szemöldökkel. Amikor kicsi voltam szőke volt a hajam a szemöldököm ugyan ugy fekete. A szüleim csodálkoztak is meg a szempilláim is mindig feketék voltak.
3/8 anonim válasza:
Nem passzol össze, fura is hogy ez neked természetesen ilyen, nem jellemző. Nekem is fekete a szemöldököm, de szőkítem, mivel a hajam is szőkére van festve, fekete szemöldökkel nagyon gázul néztem ki. Sőt még a vöröshöz sem illett a fekete.
4/8 anonim válasza:
Szerintem elég menő lehet, különösen, ha dús a szemöldököd.
5/8 anonim válasza:
Nekem is szőkébb a hajam, világosbarna, szintén gyárilag sötét szemöldök, én rendesen kihúzom, és ívet adok neki(persze ízléses kereteken belül), még nem kaptam rá panaszt, ha látszódik, hogy természetes, akkor nincs vele gáz szerintem.
6/8 anonim válasza:
Ismerek egy lanyt,akinek szinten termeszetesen ezek a szinei,es egyaltalan nem gaz. Ha latszik,hogy nem hidrogenszoke vagy megrajzolt fekete szemoldokkel,akkor a legkevesbe sem undorito.
(Bevallom,azert nyitottam meg a kerdest,hogy leszoljam a fent emlitett termeszetellenes parositast,nagyon pozitivan csalodtam.:D)
7/8 anonim válasza:
Ha természetes, akkor nem gáz egyáltalán. Nekem is fekete a szemöldököm és sötétszőke a hajam.
8/8 anonim válasza:
Gáznak nem gáz, ha természetes de szerintem eléggé csúnya. És nem természetesnek hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!