Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szőke haj fekete szemöldök?

Szőke haj fekete szemöldök?

Figyelt kérdés
Szerintetek ez "gáz"? Nekem ez a természetes haj és szemöldökszínem és nem tudom hogy megváltoztassam e.Kíváncsi vagyok a véleményetekre hogy szerintetek a szőke haj fekete szemöldökkel passzol-e. A válaszokat előre köszönöm.
2016. aug. 4. 21:39
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
Ha termeszetesen olyan akkor nem hiszem hogy rossz lehet. A hidrogenezett szoke haj termeszetes fekete szemoldokkel na az... tudod hogy nez ki (nem irhatom le). A legjobb ha ki is van szinezve meg korberajzolva. Akkor teljesedik be a tortenet. Borzaszto hogy micsoda emberek vannak. De ha a tied tenyleg "gyarilag" olyan akkor biztos szep! :) mindenkinek az eredi szinei allnak legjobban
2016. aug. 4. 21:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Most világosbarna hajam van fekete szemöldökkel. Amikor kicsi voltam szőke volt a hajam a szemöldököm ugyan ugy fekete. A szüleim csodálkoztak is meg a szempilláim is mindig feketék voltak.
2016. aug. 4. 22:15
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem passzol össze, fura is hogy ez neked természetesen ilyen, nem jellemző. Nekem is fekete a szemöldököm, de szőkítem, mivel a hajam is szőkére van festve, fekete szemöldökkel nagyon gázul néztem ki. Sőt még a vöröshöz sem illett a fekete.
2016. aug. 4. 22:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég menő lehet, különösen, ha dús a szemöldököd.
2016. aug. 4. 23:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is szőkébb a hajam, világosbarna, szintén gyárilag sötét szemöldök, én rendesen kihúzom, és ívet adok neki(persze ízléses kereteken belül), még nem kaptam rá panaszt, ha látszódik, hogy természetes, akkor nincs vele gáz szerintem.
2016. aug. 5. 01:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek egy lanyt,akinek szinten termeszetesen ezek a szinei,es egyaltalan nem gaz. Ha latszik,hogy nem hidrogenszoke vagy megrajzolt fekete szemoldokkel,akkor a legkevesbe sem undorito.

(Bevallom,azert nyitottam meg a kerdest,hogy leszoljam a fent emlitett termeszetellenes parositast,nagyon pozitivan csalodtam.:D)

2016. aug. 5. 02:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha természetes, akkor nem gáz egyáltalán. Nekem is fekete a szemöldököm és sötétszőke a hajam.
2016. aug. 6. 11:16
 8/8 anonim válasza:
Gáznak nem gáz, ha természetes de szerintem eléggé csúnya. És nem természetesnek hat.
2016. aug. 6. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!