Szerintetek ha 14 évesen összejött a szemöldököm az mitol van? Oseimnek nem ilyen! Ezt ki kell szedni h igényesnek nézzenek, vagy maradhat? Es ha ki akkor szegeden hol mondjuk?
Ezt dobta a sors. Kamaszkorban fokozódik a szőrnövekedés, teljesen természetes. Ha nagyon látványos akkor szedd ki.
Öcsém is szedi, nem sokat és nem formára, csak a középső szálakat, hogy ne csak egy szemöldöke legyen. Legelőször én csináltam meg neki.
Ilyen vagy, nem tudsz vele mit csinálni. Erős a szőrzeted.
Nekem már 9! évesen össze volt nőve.. :D 13-14 évesen kezdtem el borotválni, 17 éves korom óta szedem ki, borotválva durva volt. Nőni fog, ezzel nem tudsz mit csinálni, de kb. 2 perc kitépkedni, hetente. Majd hozzászoksz, olyan lesz, mint a borotválkozás. :D
23/F
Igen ki kell szedni, ha igényesen szeretnél kinézni. :) Ez kb olyan mint a haj és körömvágás, hozzátartozik a jólápoltsághoz.
Nekem is elég sok és vastag dús szemöldököm van eredetileg, és ezért kozmetikushoz járok kéthetente, aki kiszedi középen is, és formára is igazítja alul-felül, meg rövidít is belőle, hogy ne legyen bozontos. :) Mióta formára szedetem, sokkal barátságosabb, fiatalosabb ábrázatom van, több lány is megjegyezte már, hogy nagyon jól teszem, hogy én is szedetem fiúként a szemöldököm. :)
Szegeden nem vagyok ismerős, de a szemöldökszedést bármelyik kozmetikus el szokta vállalni. Ez nagyon alap szolgáltatás fiúknak is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!