Csunya a szemöldököm? 13/l
Anyukám nem engedi kiszedni szerinte még gyerek vagyok. Engem nagyon zavar még csufolnak is az iskolában.
Szerintem semmi baj nincsen vele, nem tul vastag ( én termeszetes szemöldököm ennel vastagabb). De mostanaban amugy is a hangsúlyosabb szemöldök a divat, nagyon keveset szedess belole kozmetikussal, tenyleg csak hogy formára igazítsa. Ha durván kitepkeded, vékonyra szeded, egy idő utan nem no vissza, aztán ki tudja, mi fog tetszeni 10 év múlva :)
Szerintem nyugtasd meg anyukádat, hogy nem 3 szalas valamit vagy rajzolt csodákat szeretnel, csak igazítani rajta egy kicsit. Mondd el neki, hogy piszkaltak érte, azert ez csak erdekel egy anyukát.
Feltételezem a kérdezőt azok a szálak zavarják,amik középen vannak,vagy a szemöldöke alatt,csak a képen az nyilván nem látszódik,csak élőben.
Én a helyedben elmennék kozmetikushoz.
Nálunk 800ft-nál nem kérnek többet érte,és a kozmetikus szépen megcsinálja neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!