Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehet epilátorozni a bikinivon...

Lehet epilátorozni a bikinivonalat?

Figyelt kérdés
Most csinalnám előszőr! Mennyire fáj? Vagy fáj egyáltalán?
2016. aug. 3. 11:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet, de egy ezresért szépen leszedi a kozmetikus gyantával. Kb. 2 perc az egész. Mi a fenének vesződnél vele otthon?
2016. aug. 3. 14:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Első... kozmetikushoz elmenni hosszabb idő mint 5 perc alatt epilátorral leszedni... plusz gyantához szőrt kell növeszteni, epilátorhoz nem. Minek menne bárki is kozmetikushoz, gyantázni is lehet otthon ugyanúgy akár, ezresből egy évig gyantázhatom a bikinivonalam.

Hogy fáj-e az rajtad múlik, én nem is érzem... viszont könnyen begyullad ha érzékeny a bőröd.

2016. aug. 3. 16:43
 3/3 anonim válasza:
Én epiláltam és annyira nem is fájt, tök jó volt h ritkán nőtt vissza, én az egészet epiláltam de a végén annyira csúnya lett a bőröm, piros foltok meg benőtt a szőr én meg nyomkodtam :( de neked lehet nem lesz ezzel gondod, az én bőröm valamiért nem bír ki semmilyen szőrtelenítést
2016. aug. 20. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!