1/8 anonim válasza:
Ez most azt jelenti, hogy csúnyán az tartod magad?
3/8 anonim válasza:
Mondjuk jo a teste eljar terembe edzenui
4/8 anonim válasza:
En ugy, hogy a legtobbet hozom ki magambol. Ha mar a szep arc, test nem adatott meg (bar talan az alakommal meg nincs is akkora gond, de az arcom legnagyobb joindulattal se nevezheto szepnek), akkor legalabb csinosan oltozkodom, apolt vagyok es a hajamra is nagy gondot forditok. Valamint kedves es vidam vagyok, sokat mosolygok, szivesen beszelgetek. Es lam, mar nem is tartanak banyaremnek, mig regebben, amig csak egy onsajnalo, panaszkodo liba voltam, allandoan megszoltak. Pedig kulsoleg nem valtoztam, csupan a stilusomon alakitottam, nyitottabb lettem, valamint kerestem nekem elonyos ruhakat.
5/8 anonim válasza:
Respect #4 :D
Szerintem a szépség belülről fakad és te pontosan ezt érted el :)
6/8 anonim válasza:
"Kulcsszavak: csúnya, kövér"
Hát, elég egyszerű... fogyj le, sportos szép testtel, előnyös ruhákban, előnyös frizurával már nem is lennél csúnya.
7/8 anonim válasza:
Én beletörődtem, hogy egyedül, magányosan fogok meghalni.
27/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!