Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy bírnám belerakni? (orr...

Hogy bírnám belerakni? (orr piercing, többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval arról lenne szó hogy kb 1 hónapja csináltattam orr piercinget (sima kis pötty) amit egyszer már amúgy kicseréltem,pár napja vettem egy golyózárás karika pc-t viszont elég vastag,hogy birnám bele rakni az orromba?

Félek hogy fájni fog ha átnyomom mert akkora lyuk nincs az orromon. Vagy simán átmenne?

2016. júl. 31. 19:20
 1/2 anonim válasza:
Nekem is van orr piercingem és kb fél évig nem raktam bele másikat azon kívül amit amúgy bele raktak nekem. Én a helyedbe nem próbálnám átnyomni mert nagyon fog fájni utána ha az a karika vastagabb.
2016. aug. 1. 15:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát, több opció is létezik.

Első, hogy veszel egy másik, vékonyabb szárvastagságú karikát.

Második, hogy megpróbálod óvatosan a lyukat kitágítani.

Az első viszonylag könnyű dolog.

A másodikhoz viszont kell valamilyen ékszer, ami kitágítja neked. A fülbevalókból a sima kicsi pillangókapcsosokra gondolok, sok méretű van. Aminek vastagabb a szára és van, aminek vékonyabb.

Nos, ha van vastagabb szárú, akkor azt óvatosan belehelyezed az orrodba (természetesen lefertőtleníted és célszerű a művelethez testápolót, vagy mégjobb: vazelint használnod) majd vársz vele. 1-2 óra elég. Utána kiszeded a vastagabb ékszert és megpróbálod a karikát beleforgatni. Általában ez sikerülni szokott.

Ha nem jönne össze, akkor marad a másik megoldás. A vastagabb ékszert meg vagy eladod, vagy használhatod más testékszerként is.

Gyakorlatilag az orr ékszer vastagsága 22-18G szokott lenni. (1mm vagy kisebb)

A karikáké 18-16G szokott lenni. Egy 22, vagy 20-as ékszer által foglalt lyukba ugyan bele lehet passzírozni a 16 G-s ékszert, ami jóval vastagabb, de azzal felsérted a lyukat és fáj is. Ha a bent lévő ékszer 20 G-s és 18G-s a karika, akkor belemegy, csak kicsit nehezebben.

Nekem mind a két oldalon van orrékszerem, általában a pontékszereket hordom, de néha karikát rakok bele. A karika vastagabb, de belemegy. Nem igazán fáj, inkább csak nyom, de amikor elsőnek cseréltem karikára, akkor fájósan, de belement.

2016. aug. 1. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!