Hogy bírnám belerakni? (orr piercing, többi lent)
Sziasztok!
Szóval arról lenne szó hogy kb 1 hónapja csináltattam orr piercinget (sima kis pötty) amit egyszer már amúgy kicseréltem,pár napja vettem egy golyózárás karika pc-t viszont elég vastag,hogy birnám bele rakni az orromba?
Félek hogy fájni fog ha átnyomom mert akkora lyuk nincs az orromon. Vagy simán átmenne?
Szia!
Hát, több opció is létezik.
Első, hogy veszel egy másik, vékonyabb szárvastagságú karikát.
Második, hogy megpróbálod óvatosan a lyukat kitágítani.
Az első viszonylag könnyű dolog.
A másodikhoz viszont kell valamilyen ékszer, ami kitágítja neked. A fülbevalókból a sima kicsi pillangókapcsosokra gondolok, sok méretű van. Aminek vastagabb a szára és van, aminek vékonyabb.
Nos, ha van vastagabb szárú, akkor azt óvatosan belehelyezed az orrodba (természetesen lefertőtleníted és célszerű a művelethez testápolót, vagy mégjobb: vazelint használnod) majd vársz vele. 1-2 óra elég. Utána kiszeded a vastagabb ékszert és megpróbálod a karikát beleforgatni. Általában ez sikerülni szokott.
Ha nem jönne össze, akkor marad a másik megoldás. A vastagabb ékszert meg vagy eladod, vagy használhatod más testékszerként is.
Gyakorlatilag az orr ékszer vastagsága 22-18G szokott lenni. (1mm vagy kisebb)
A karikáké 18-16G szokott lenni. Egy 22, vagy 20-as ékszer által foglalt lyukba ugyan bele lehet passzírozni a 16 G-s ékszert, ami jóval vastagabb, de azzal felsérted a lyukat és fáj is. Ha a bent lévő ékszer 20 G-s és 18G-s a karika, akkor belemegy, csak kicsit nehezebben.
Nekem mind a két oldalon van orrékszerem, általában a pontékszereket hordom, de néha karikát rakok bele. A karika vastagabb, de belemegy. Nem igazán fáj, inkább csak nyom, de amikor elsőnek cseréltem karikára, akkor fájósan, de belement.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!