Szamotokra melyik magassagu lany a szebb? (keppel)
2016. júl. 27. 00:01
11/19 anonim válasza:
Nekem a kissebik jobban bejön 13.5/F
12/19 anonim válasza:
179 vagyok és a 170 cm az szerintem a tökéletes magasság hozzám, de persze nem biztos hogy őt választanám, arctól is függ de leginkább a belsőtől
14/19 anonim válasza:
Nekem mindegy, milyen magas... jöhetne mindkettő. :D
27f
15/19 anonim válasza:
szerintem a képen látható lányok, 160cm ill 180 cm magasak!
Egyértelműen a kisebb!
25/F
16/19 anonim válasza:
Mi a budos francert kell mar megint lepontozgatni???
Annyit irtam, hogy a kisebb tetszik, de csak most, mert nem a magassag teszi az embert. Megis mi az, ami nem tetszik egyeseknek?
Es miert kell leugatni azt is, aki a kicsit valasztana? De a magasra szavazok kozul is le vannak huzva paran, megis milyen alapon?
Fuj b+ tanuljatok mar meg, hogy nem tetszes alapjan ertekelunk. Aki meg magassag alapjan valaszt kizarolag part, annak kivanom, hogy egyszer egy szep modellkulseju csajszi utasitsa csak el szepen, hogy bocs tul kicsi vagy. Akkor majd megtudja, milyen erzes ez.
17/19 anonim válasza:
150 cm.
De jobb lenne az arcát is látni
18/19 anonim válasza:
Egyforma alkatúak, szóval nem befolyásol semmit a magasságuk. A baloldalinak szélesebb a csípője? Ez a ruha eléggé rejti az alakot. Jobb kép nincs?
19/19 anonim válasza:
A magas. Szebbek az arányai. Szép hosszú lábak, Óóó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!