Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szőrös láb? Ciki vagy nem?

Szőrös láb? Ciki vagy nem?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok. Nagyon szőrösödött a lábam az utóbbi években, hónapokban. Láttam, hogy az osztálytársaimnak sem ennyire szőrös, mint nekem. A hónalj is nagyon szőrösödött, azt vágom néha, mert szerintem ronda.

Szerintetek a szőrös láb a jobb, vagy a borotvált? (vádli, comb szőrös, a lábfej is kezd..)

2016. júl. 25. 12:45
 1/8 anonim ***** válasza:
33%

Mivel férfi vagy, így nem ciki a szőrös láb.

Most még biztosan fura, mert eddig nem volt, mivel kisfiú voltál. De majd megszokod.

Szerintem nagyon gáz, ha egy férfi borotválja a lábát. (Kivéve, ha valamiért muszáj, pl. sport miatt.) Egyébként a borotválás egyébként sem túl jó megoldás, mert állandóan szúrni fog, mivel már másnapra kinő.

2016. júl. 25. 12:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Értem, és az nem lehetséges, hogy minimálisra vágassam le csak a szőrt?
2016. júl. 25. 13:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Nőként mondom, nem ciki. A férfiak lába kissé vagy nagyon, de szőrös. Nyírhatod rövidebbre pl. haj vagy szőrnyíróval, ha zavar, de pár hónap vagy 1-2 év és a veled egykorúaknak is szőrös lesz. Hónaljban sok nő nem szereti, ha a férfi hónalja szőrös, de ez ízlés dolga, ha téged zavar, szerintem borotváld le nyugodtan, a fontos az, hogy jól érezd magad. Egyébként a borotvált hónalj kevésbé lesz izzadtságszagú is, mivel nem tudnak hol megtapadni az izzadtságszagot okozó baktériumok, szóval még praktikus is.
2016. júl. 25. 13:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. júl. 25. 13:51
 5/8 anonim ***** válasza:
44%

Férfiak lába legyen szőrös. A hónaljad szőrét rövidebbre vághatod, vagy borotválhatod, ott sokaknak nem tetszik a természetesség.

A hátad ne legyen szőrös az a lényeg, még nem beszéltem olyannal akit ne zavarna egy bundás férfi hát :D

2016. júl. 25. 23:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Engem csak a háton és a mellkason nem jön be a szőr, lábon, hónaljban "ott" nem zavar egyáltalán, arcon tárgyalás kérdése, de a pasi nehogy már csupaszabb legyen mint én :D
2016. júl. 26. 00:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem ciki,de van akit zavar. Nekem is nagyon bozontos,én hajnyíróval vágom egészen rövidre.
2016. júl. 27. 06:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki ha szőrös a lábad. De az sem ciki, ha szőrteleníted, sokan nem szeretik szőrösen.

Próbaképpen leborotválhatod, vagy legyantázhatod, és ha nem tetszik, úgyis visszanő hamar. Ha meg tetszik csupaszon, akkor folytatod a szőrtelenítést. :) Neked kell érezni, hogyan jobb, kényelmesebb. :) Mindkét megoldás elfogadott, egy csomó fiú/férfi szőrteleníti a lábát tök csupaszra, van aki borotválja, van aki epilálja, van aki gyantázza vagy gyantáztatja. :)

Pl én is szőrtelenítem a lábam évek óta, mert nekem sokkal kényelmesebb így, meg jobban is néz ki. :) Ráadásul barátnőmnek is jobban bejön így, mint szőrösen. :)

2016. júl. 28. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!