Szőrös láb? Ciki vagy nem?
17 éves fiú vagyok. Nagyon szőrösödött a lábam az utóbbi években, hónapokban. Láttam, hogy az osztálytársaimnak sem ennyire szőrös, mint nekem. A hónalj is nagyon szőrösödött, azt vágom néha, mert szerintem ronda.
Szerintetek a szőrös láb a jobb, vagy a borotvált? (vádli, comb szőrös, a lábfej is kezd..)
Mivel férfi vagy, így nem ciki a szőrös láb.
Most még biztosan fura, mert eddig nem volt, mivel kisfiú voltál. De majd megszokod.
Szerintem nagyon gáz, ha egy férfi borotválja a lábát. (Kivéve, ha valamiért muszáj, pl. sport miatt.) Egyébként a borotválás egyébként sem túl jó megoldás, mert állandóan szúrni fog, mivel már másnapra kinő.
Férfiak lába legyen szőrös. A hónaljad szőrét rövidebbre vághatod, vagy borotválhatod, ott sokaknak nem tetszik a természetesség.
A hátad ne legyen szőrös az a lényeg, még nem beszéltem olyannal akit ne zavarna egy bundás férfi hát :D
Nem ciki ha szőrös a lábad. De az sem ciki, ha szőrteleníted, sokan nem szeretik szőrösen.
Próbaképpen leborotválhatod, vagy legyantázhatod, és ha nem tetszik, úgyis visszanő hamar. Ha meg tetszik csupaszon, akkor folytatod a szőrtelenítést. :) Neked kell érezni, hogyan jobb, kényelmesebb. :) Mindkét megoldás elfogadott, egy csomó fiú/férfi szőrteleníti a lábát tök csupaszra, van aki borotválja, van aki epilálja, van aki gyantázza vagy gyantáztatja. :)
Pl én is szőrtelenítem a lábam évek óta, mert nekem sokkal kényelmesebb így, meg jobban is néz ki. :) Ráadásul barátnőmnek is jobban bejön így, mint szőrösen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!