Szőrös hónaljjal szilveszterezni? Ciki vagy nem?
Figyelt kérdés
2015. dec. 30. 18:00
1/11 anonim válasza:
Attól függ, mit veszel fel. Ha az utcán, kabátban partizol, akkor tökéletes. Ha ujjatlan felsőben egy buliban, akkor szerintem az. Ha nincs pasim, akkor télen nem szoktam szőrteleníteni, de szilveszterkor (vagy ha úgy öltözök fel) mindig szőrtelenítek.
2/11 anonim válasza:
Ha van barátom ha nincs mindig szőrtelenítek...kényelmesebbplusz ha izzadsz akkor szaga lesz
3/11 anonim válasza:
szerintem nagyfokú igénytelenség,hogyha valaki nő létére nem szedi a hónaljáról a szőrt. úgy 10mp-et vesz igénybe a zuhanyzó alatt..
szerintem egyátalán nem szép látvány,hogyha valaki felemeli a karját és ott a nagy hónaljkutya... le lehet pontozni, de a mai világban ez alapdolog.. hogy a lábad vagy a nemiszerved borotválod -e, az már magán dolog, de a hónaljt illik.
és én ezt az év 365 napjára gondolom, nem csak szilveszterre
4/11 anonim válasza:
ha olyan felsőben leszel, amiből nem látszik ki, akkor ok, de ujjatlanhoz pl. gááz. miért nem szeded le a szőrt?
5/11 anonim válasza:
ugyan már,nem attól lesz valaki büdös,mert szőrős ott, de ha olyan ruhában leszel ,akkor nagyon gáz. Viszont ha nem fog látszódni,kit érdekel?
6/11 A kérdező kommentje:
Mert a pasimat ez izgatja mondja hogy gyönyörű csillogó fekete dús puha szőrű hónaljam van és ez a mindene..amúgy nem vagyok izzados tipus meg büdös se
2015. dec. 30. 23:40
7/11 A kérdező kommentje:
Flitteres egészruhában leszek ami nem teljesen ujjatlan de ha felemlelem a kezem már látszik.vállig van pici ujja es bomba alakom van így sokan néznek meg a ruhám is feltűnő. Nagy mellem van így néznek hónalj fele.
2015. dec. 30. 23:42
8/11 anonim válasza:
uhh a pasid kicsit fura:// csak azért ne hagyd meg a szőrt, mert neki tetszik!! én tuti levágnám
9/11 A kérdező kommentje:
Hát neki akarok tetszeni most készülődünk karira kaptam hónaljfésüt is tőle meg hajbalzsamot is teszek rá mindig hogy fényes legyen. Csak buliba nem tudom masok mit szolbak. De szoval ápolom finom friss illatos
2015. dec. 31. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!