A telt dunda zsiros holgyek miert hirdetik magukrol" az igazi ferfi a kover noket szereti csak a kutya jatszik csontokkal" fele a normal testueket a sportosokat es a sovanyabb noket lenezo diszkriminativ szoveget?
Figyelt kérdés
A telt noket az zavarja,hogy nekik altalaban a mackosabb aputestubb ferfiak jutnak,vagy netto rosszindulat ez? :/2016. júl. 23. 20:17
31/31 anonim válasza:
Kerdezo, en 40 eves koromig teljesen normal jo sulyu voltam es kifejezetten a szep nok koze tartoztam. azutan rakos lettem es szinte rogton legalabb 10 fele maradando betegsegem lett, amit karban tudok ugyan tartani de a gyogyszerek nagy resze hizasra hajlamosit. igy megelegedtem azzal hogy egy bizonyos sulyt tudok tartani de ez kb 20 kg val tobb mint kellene. szerencses vagyok mert a suly aranyosan oszlik el rajtam es mert nem vagyok vekony csontu nem tunik annyira szembe. es a korom miatt sem aggaszt mar hogy elhiztam, raadasul jo ruhakkal divatos holmikkal le lehet faragni legalabbis latszolag sokat a sulyfeleslegbol. egy elhizott nonel viszont nagyon fontos hogy apolt legyen, szep legyen lehetoseg szerint az arca, haja sminkje , bore szoval ami rogton szembetunik rajta az vonzo legyen. es nem utolso sorban nem kell allandoan a sullyal foglalkoznia. Ha magabiztos es NOIES A KISUGARZASA akkor 100 kiloval is lehet csinos no barmilyen korban. csak kicsit tobb idot igenyel mire az ember elkesziti magat ilyenre mint mondjuk 30 eves korban;-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!