A telt dunda zsiros holgyek miert hirdetik magukrol" az igazi ferfi a kover noket szereti csak a kutya jatszik csontokkal" fele a normal testueket a sportosokat es a sovanyabb noket lenezo diszkriminativ szoveget?
A kérdező szerintem totál lenézi a kövérebb nőket..Mi az, hogy "a férfitől se vársz JOBB testet"? Vannak duci hölgyek, akik olyan pasikkal flangálnak, akiket bárki megirigyelne...Nekem egyik barátnőm duci, mégis modell párja van. Kimondottan imádja barátnőm husis testét, és semmi pénzért nem cserélné le.:) Egyébként nem minden a külső....
Akik meg olyanokat írnak ki, mint amit írtál, azok nem fogadják el magukat és el vannak keseredve. Na azok soha az életben nem fognak normális párt találni..
erre azt szoktam mondani hogy az igazi nő meg nem hasonlítgatja nőtársait csontokhoz, a férfiakat pedig kutyákhoz.
Akinek nem inge....
Mindenki mást szeret, maradjon annál és ne mondja meg másnak ő mit szeressen, kész.
Szerencsére az ezeket hangoztató duci nők elég ritkák. Legalábbis én normális és kedves lányokkal vagyok körbevéve. :D De akit ismertem és ilyen volt, ő egy elég igénytelen, tapló és alpári nő volt aki mindenkit lenézett maga körül, de ismétlem, ez azért ritka.
Kérdező, te is félreérted. Attól még, hogy neked nem jönnek be a duci nők, másoknak lehet az az ideál, és előfordulhat, hogy azok a férfiak kigyúrt adoniszok, szóval itt nem megalkuvásról van szó, hanem egyéni ízlésről. Mivel sokfélék vagyunk, szerencsére mindenki megtalálhatja a neki megfelelő társat.
Mondom ezt úgy, hogy ki fogok lógni a sorból, mert vékony vagyok és egy szőrös pocakosabb, mackósabb pasihoz az életben nem tudnék vonzódni, de látod, van akinek meg nagyon tetszenek ezek a férfiak. Ez olyan szép, nem? :D Tényleg mindenki megtalálja a számára megfelelő párt.
18/L
Ezt csak azok a dagi nők mondják akik esténként álomba bőgik magukat a súlyuk miatt. Aki megvan elégedve magával az éli a kis világát és nem foglalkozik mások súlyával.
Plusz a duci nőkre is jutnak "jó" pasik, csak éppen azok kapják meg őket akik jól érzik magukat a bőrükben, szórakoznak, barátságosak. Nem pedig azok akik a vékony nőket szidják 2 tábla csoki bezabálása közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!