Ciki 14 évesen kozmetikushoz járni intim szőrtelenítésre?
Elég erő és sötét szőrzetem van, ami nagyon zavar. A karjaimat és lábaimat borotválom.
Tegnap alul is kipróbáltam ezt a szőrtelenítési módszert, de elég nehézkes volt, és tudom, hogy a hatása is hamarosan elmúlik. Ezért gondoltam nem ártana majd benézni a kozmetikushoz punci és (ha már ott vagyok) popsi szőrtelenítésre is. Viszont félek, hogy furán nézne rám vagy valami. Szerintetek ciki ennyi idősen ilyesmiért elmenni?
Hát ha te úgy jobban érzed magad, akkor tedd.
Anyud mit szólt hozzá? Gondolom nem egyedül állod az anyagiakat, mert ez elég drága.
Cikinek nem ciki, csak holt felesleges :)
De számít, de te minket kérdeztél, ergo elmondjuk a véleményünket :)
Ha nem vagy nyitott ezekre, akkor felesleges megkérdezned.
Egy kozmetikus sem gyantázhatna intim területen egy gyereket... ezért simán megbüntethetik, normális helyeken el sem vállalják mondjuk.
Értelme meg nincs hogy ott szőrteleníts. Csak mert ez a divat még nem kell birkaként követni. Ha meg erős a szőröd akkor gyanta sem tart tovább pár napnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!