Valaki tud segiteni? 14/L vagyok es szoros az oorom ithon nincs semmifele orszornyiro vagy valami hogy lehetne az orrszort eltuntettnu hazilag? Es a labszort?
Hazi gyantara gondolltam de othonakarom megcsinallni mert kozmetikusnal draga
Szoval hogy kell hazilag gyantat csinalni es mifele pappirral kell alkalmazni????????
Gyantapatron fodrászkellékesnél kb 400ft, egy csomag gyantacsík is ennyibe kerül. Gyantamelegítő gép 4-5ezer. Én a lábam otthon gyantázom, a gép egyszeri kiadás, jó benne, hogy nem melegíti túl a gyantát így nem tudod megégetni magad. Később csak a patront kell újravásárolni és a csíkokat.
Vagy Egy csomag borotva kb 200ft.
Ha az orrod belseje szőrös akkor egy kisollóval óvatosan rövidítsd le. Csipesszel is próbálkozhatsz, de az elég fájdalmas.
Cukorgyanta receptet találsz neten, videókat is a készítéséről, használatáról.
Orrszőr esetén csak ollóval vágd le azt ami kilóg, a többit ne. Lábadat meg gyantázd, vagy borotváld. Az még egyszerűbb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!