Szerintetek is nagyon de nagyon csúnya vagyok?
2016. júl. 17. 19:55
21/29 anonim válasza:
már megint te? nagyon unatkozhatsz így nyáron hogy állandóan dicséretért könyörögsz itt
22/29 anonim válasza:
Szerintem szep vagy.:) cuki a kutyusod :) 14/L
23/29 anonim válasza:
Írjanak privit?O.o Jesszusom...
24/29 anonim válasza:
Elonytelen frizura, amugy szep
26/29 anonim válasza:
Úgy gondolom, hogy tudod magadról, hogy szép vagy, és azt várod, hogy itt sorban dicsérgessünk. Akiket irigynek nevezel, azokat pedig szerintem lenézed, mert ők talán nem szépek! Gyerek vagy még, ráérsz a szépséggel foglalkozni később is, amikor ennek lesz valamennyi jelentősége a felnőttek világában. Inkább a személyiségedet építgesd, barátkozz, ahogy egy gyereknek ebben a korban kell, mert a szépség önmagában semmit sem ér, ha ami belül van, az nem szép! Tanulj és legyél szorgalmas, ez a kötelességed most, ebben a korban. Az internetet pedig okos dolgokra használd, hiszen a szüleid azért fizetik az internetet.
27/29 anonim válasza:
Gyönyörű vagy.. Szívesen megismernélek kérdező.. ismerkedünk? Hol laksz? :3
28/29 anonim válasza:
Szerintem szep/aranyos vagy^^ 13/l
29/29 A kérdező kommentje:
Meg johetnek
2016. júl. 30. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!