Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak szerintem gáz ez a...

Csak szerintem gáz ez a szemöldök, ráadásul egy beauty youtubertől?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2016. júl. 17. 10:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%
Már ne haragudj, de miért kell, hogy pont olyan legyen a szemöldöke, ahogy te leírod? Szerintem ez szép szemöldök, nincs agyonrajzolva, hanem olyan természetes hatása van.
2016. júl. 17. 12:49
 12/16 anonim ***** válasza:
84%

Azért mert szerinted a divatszemöldök szép, az még nem jelenti azt, hogy olyannak is kell lennie.

Mindenkinek olyan amilyen. Vannak akik szándékosan nem kontárkodnak a szemöldökükbe, hagyják úgy ahogy a természet megalkotta. Természetes és szép..Szerencsére nem mindenki majmolja a divatot.

2016. júl. 17. 12:51
 13/16 anonim ***** válasza:
94%
Attól hogy most az instás szemöldökök vannak felkapva, még nem azt jelenti,hogy mindenkinek az tetszik és, hogy az a #1. Például Kiss Alexa szemöldöke sok mindenkinek tetszik, de szerintem az a gáz. Ez jóval természetesebb, illik az arcához, nekem ez tetszik.
2016. júl. 17. 12:57
 14/16 anonim ***** válasza:
82%
Látom aki nem helyesli a véleményedet azt le is pontozod..
2016. júl. 17. 13:04
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Lehetne szebb is, egyszer egy sminkes megtanította elvileg a szemöldök karbantartásra.

Másrészt viszont nem tud mit tenni, ha így nő a szemöldöke. Amikor anno a cérnaszemöldök volt a divat, szerencsére az én szemöldököm teljesen alkalmatlan volt rá, így nekem már akkor is a mostani divatra hasonlító szemöldököm volt. Persze akkor busmannak csúfoltak, de nekem még mindig szép a szemöldököm, nekik meg tetoválni kellett, mert alig maradt pár szál.

2016. júl. 17. 15:33
 16/16 anonim ***** válasza:
82%

Ilyen alapból a szemöldöke, már többször elmondta, hogy

próbálja megtanulni szépen kihúzni.

2016. júl. 23. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!