Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » HELP! Borzalmas a szemöldököm?

HELP! Borzalmas a szemöldököm?

Figyelt kérdés
Sziasztok fiu vagyok a szemöldökömhöz szeretnék tippeket kérni mert borzalmas de tényleg alig áll pár szálból komolyan meglehetne számolni könnyen hogy hány szálból áll emellé még világos is és rövid.. a hajam ennek ellenére szinte már fekete és nagyon dús a szemöldököm messzebről már nem is látszik.. Nagyon de nagyon előnytelen kipróbáltam már minden növesztőt is a riconus olajal együtt mindent... Valaki valami ötlet pls!!

2016. júl. 5. 21:02
 1/9 anonim ***** válasza:
49%
Én azt tudom ajánlani, hogy tegyél vesszőket a tagmondatok közé, különben teljesen értelmetlenné válik az egész.
2016. júl. 5. 21:07
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Jó minőségű, szálas tetoválás a legjobb megoldás szerintem.
2016. júl. 5. 21:12
 3/9 A kérdező kommentje:

Első igazad van bocsi

Második: énis gondoltam már rá de pl ti mit gondolnátok ha egy tetovált szemöldökű srác jönne veletek szembe?:"D legyen az szálas vagy normál szemöldök tetko

2016. júl. 5. 21:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

kozmetikusssal kéne beszélned erről. első megoldás,hogy a szemölödöködet fesse be a hajadhoz közeli színre. fekete haj szőke szemöldökkel tényleg hülyén néz ki.

a dússágán nem nagyon lehet változtatni, csak különböző szemöldökre való sminktermékkekel. de nehéz úgy megcsinálni,hogy ne látszódjon,hogy smink.

azt ajánlom,hogy kezdj el szedni hajvitamint. ez általában a többi szőr növekedésére is hatással van, a szemöldökre is

és persze meg lehet próbálni szemöldökceruzát is használni. de nagyon természetesen nehéz

5/9 anonim ***** válasza:
76%

Ajanlottak a tetovalast itt, de szerintem ne.. egy ferfinak elegge furan mutatna , ha ki lenne tetovalva a szemoldoke.

esetleg befestheted szinezovel, ami kikopik, de inkabb fogadd el, hogy ez van.

6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Tudnátok esetleg ilyen hajnöcesztő vagy szőr növekedést serkentő vitaminokat mondani ?
2016. júl. 5. 21:35
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól van megcsinálva a tetoválás, és fölötte van valamennyi saját szemöldököd, amit befestetsz sötétre, akkor alig látszana hogy tetovált.

[link]

2016. júl. 5. 22:06
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Amit a #7-es linkelt tényleg jó, de ha már tetoválás, mindenképp szálas legyen.:)
2016. júl. 5. 22:27
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a festés jó, én is festetem kozmetikussal és pár hétig szép marad tőle a szemöldököm. De a tetoválás se lehet rossz, az tartós és szép ha jól van megcsinálva. Az ne tartson vissza, hogy férfi vagy, attól még adhatsz a megjelenésedre :)
2016. júl. 5. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!