Beleillek-e a goth szubkultúrába?
Érdekelnek a morbid dolgok, horrorfilmek és a metal valamint a fényképezés. Gitározok, dobolok, verseket írok és pingálok. Szeretem a történelmet és eléggé művelt vagyok.
Megjelenésem: zenekaros pólók terepmintás vagy fekete nadrággal, gyalogsági bakancs és vaskeresztes nyaklánc.
Mellesleg csak azért kérdeztem, mert nagyon érdekel ez a szubkultúra.
Szerintem nem.
Meg egyébként is, ez egy életérzés, neked kell tudnod hogy gothnak érzed-e magad!
Szia!
Egy kérdésem lenne: gothnak érzed magad? Ha igen,akkor meg is válaszoltad a kérdésed,ha nem akkor inkább ne erőltesd a dolgot szerintem.
Én gothnak vallom-érzem magam,pedig punkot,folk metalt meg heavy metalt hallgatok,nem hordok se láncokat,se csipkés biszb@szokat se szoknyát bakanccsal (mert ízléstelen,szerintem). De mindenki gyorsan rájön hogy különc vagyok,nincs szükségem feltűnő külsőre.
15/L
NE AKARJ AZ LENNI :D
Én sokáig az voltam, majd rájössz hogy NAGYRÉSZÜK ( nem mind ) annyira fennhordja az orrát, hogy távcső kell hozzá. :)
Persze, habár a vaskereszt és a terepnaci teljesen más világ, a gothok nagy része szeret elegánsnak tűnni. A régivonalas goth pasik általában acélbetét nélküli fekete bakancsot hordanak, de alkalomadtán elmegy egy fekete katonai is.
Industrial gothnak viszont tökéletes, esetleg műrasztával kiegészítve.
itt olvashatsz infókat zenékről, könyvekről, szubkultúráról:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!