Fiuk mitgondoltok vámpiros de nem goth stilusu lányrólképpel?
Figyelt kérdés
ilyesmi stilust akarok kialakitani mint amit ewan rachel wood képviselt néha.. olyan sminkkekkel képzeljétek el mint az elsö képen és olyan fehér alapozoval mint a harmadik képen mert van ahol enyhébben van kisminkelve
ez dita von tese-s kép de joruhája van :
mit gondoltok?
2011. júl. 26. 08:48
3/14 anonim válasza:
Csúnya, az ilyen porcelán szín max a japán csajoknak állna jól. De egyébként természetellenes és taszító
4/14 anonim válasza:
Vicces elképzelni, hogy egy ilyen lenne a gyerekeim anyja... :D
5/14 Smartguy86 válasza:
Szánalmas, ocsmány, gyerekes. Valóban pózer, feltűnési viszketeg beteg lelkű ember, aki így néz ki...
25/F
6/14 anonim válasza:
7/14 anonim válasza:
Ezek se szebbek... fene nem akar egy próbababával smárolni...
8/14 Smartguy86 válasza:
Ez így fotón jól mutathat, meg biztos figyelemfelkeltő egy plakáton, de a való életben senkinek nem lenne kedve ilyen nővel lenni. Egyrészt nevetséges, másrészt nem lehet hozzáérni, mert tiszta gennya lesz tőle az ember... rúzsos, púderes, csillámporos, stb... Cáh
9/14 anonim válasza:
lány vagyok, de sztem szép. citrommal fehérítették régen az arcukat az úrihölgyek, lehet az hatásosabb mint a fehérre festés:). és akkor nem is lehet problémájuk azzal, h ragad a festék a fejükre :P a rúzs meg elég elfogadott szerintem. sok sikert!
10/14 anonim válasza:
Elég ocsmány egy divat. Elcsúfítja a szép lányokat is .
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!