Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Zselés műköröm vagy gél lakk?

Zselés műköröm vagy gél lakk?

Figyelt kérdés

Életemben most megyek először műkörmöshöz.Zselés műkörmön gondolkozom,illetve gél lakkon.Alapjáraton erős körmöm van,ezért gondolkozom a gél lakkozáson,és nem utolsó sorban egy olcsóbb is.A műköröm is nagyon tetszik,de kicsit félek hogy mivel még sosem volt,zavarna.

Ha mégis a zselés műköröm mellett döntök,akkor a hosszát is én határozhatom meg?Mindenképp mandula formájút szeretnék.

A gél lakkozás mennyire tartós?

Először mennyire fura a műköröm?Meg lehet szokni hamar?

Mennyire gátol a mindennapi tevékenységekben?

2016. júl. 16. 10:51
 1/3 anonim válasza:

Én a gél lakkot szeretem. Sokkal természetesebb, kényelmesebb és szerintem szebb. Ha a saját körmödnek van egy kis hossza (nincs nagyon rövidre vágva) és erősebb, a gél lakk tökéletes rá. A zselének természetesen te döntheted el a hosszát. Mindenről te döntesz. :)

Amúgy emberfüggő, hogy mennyire zavar, engem pl. egyik sem idegesít, mégis a gélre szavazok. Az is körömtől és munkától függ, hogy meddig marad meg. Nekem egy hónap szokott lenni, vigyázz rá és nem lesz baj. A zselé amúgy letörhet, mivel hogy egy anyag van rajtad nem a saját körmöd, de nekem pl. 1-2x fordult elő, hogy törött, mert vigyáztam rá. Viszont a zselé "veszélyesebb", beakad, letörik a sajátoddal együtt, stb. Fájdalmas.

2016. júl. 16. 11:30
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos válaszod! :)

Még egy kérdés jutott eszembe,jövő hét csütörtökön megyek,addig növesszem a körmöm,és majd ő reszel le belőle ha szükséges?

2016. júl. 16. 11:48
 3/3 anonim válasza:
Igen, növeszd, az mindenképp hasznos. Rövidből csak építéssel (zselé, porcelán) tud hosszabbat csinálni, de hosszúból formálhat neked szépet géllakknak. Nagyon szívesen :)
2016. júl. 16. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!