Hordhatok néha női holmikat fiúként (19) ha nem jövök be a csajoknak?
Figyelt kérdés
Vagy ki fognak nevetni?
Sajnos beláttam ennyi idősen, hogy hiába minden próbálkozás,nem tudok becsajozni,valószínű sose lesz nőm, pláne aki úgy öltözik ahogy tetszik, ezért gondoltam ami bejön csajokon hordanám néha.
Jó vagy rossz ötlet?
2016. júl. 14. 17:21
11/13 A kérdező kommentje:
Hát elég bosszantóra sikerült a dolog, kinevettek meg búzás jelzőkkel illettek :( Csajnak néznek leggingsben és balerina cipővel. Ez elég bántó volt, ha ennyire gúnyolnak már az első nap, akkor felejtős ez a dolog :(
2016. júl. 15. 13:30
13/13 A kérdező kommentje:
Hát nem gondoltam, hogy az öltözékem miatt beszólnak és kinevetnek, abból kiindulva amit írtak, hogy úgy öltözök ahogy akarok.
2016. júl. 15. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!