Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy legyek vagány gyerek? Mi...

Hogy legyek vagány gyerek? Mi jön be a csajoknak?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok és az a kérdésem hogy hogy lehetnék vagány?

Vannak jó csajok az osztályba és hogy jöhetnék be nekik? Nem vagyok egy Beckham de nem is vagyok csúny egy olyan gyerek akit szeretnek de pl. vannak ott fiúk akik káromkodás hangoskodással kitörnek. Én elég csendes vagyok nem káromkodom. Tippek mivel jöhetek be a csajoknak? KÖSZI

2016. jan. 6. 16:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Add önmagad. Annak semmi értelme ha kifordulsz magadból hogy tettszél valakiknek. Hordj olyan ruhákat amik a illenek hozzád és a stílusodhoz és jól állnak. És egy dolog amit sose tegyél (remélem még nem tetted meg): ne hordj több számmal nagyobb nadrágot, amiből kivan az alsógatyád! Mert nekem felfordul tőle a gyomrom. És a lányok nagy részének szintén. 14/L
2016. jan. 6. 19:26
 2/6 Rebellious Dead Lady ***** válasza:
100%

Nálam: ha kedves, nagylelkű, jószívű, odaadó, pozitív, melegséget sugárzó, ápolt, okos (evvel most nem a bizi átlagodra gondolok), barátságos vagy az már nagyon bejön. Na meg persze egy kis szépség sem árt. (:D :D)

És ha tudsz "nézni" a szemeiddel az még plusz pont. :)

(Mondjuk én nagyon be vagyok csavarodva attól, ha egy pasi olyan szép, mélyen belenéz a szemembe.. Az valami nagyon jó érzés. :D)

Azt nem prefferálom, ha valaki káromkodik, iszik (gondolom túl sokat), drogozik, cigizik stb..

Külsőt inkább nem írok, hogy milyen menő (szerintem).. :P

A többi lánynak nem tudom mi jön be. :S

2016. jan. 6. 19:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem iszom meg ilyen ruhákkal normálisan vagyok köszönöm szépen mind2nek :)
2016. jan. 6. 19:55
 4/6 anonim ***** válasza:
A hangoskodó hülyegyerekek max a hozzájuk hasonló hülye csajoknak jönnek be. Ha te csendes vagy akkor soha az életben nem leszel vagány, menő csávó. De minek is akarnál az lenni? Inkább a normális csajokkal ismerkedj, akik csendesek, kedvesek, okosak... csak add önmagad. A megjátszós emberek senkinek nem jönnek be.
2016. jan. 7. 11:10
 5/6 anonim válasza:
Ha te átlagos fiúnak tartod magad, nem értem, miért szeretnél vagány lenni és tetszelegni az osztály "jó csajai" előtt. Arra nem gondoltál még, hogy hozzád hasonlóan a lányok között is léteznek olyanok, akik kicsit visszahúzódóbbak, de mérföldekkel értelmesebbek a "jó csajoknál?" Nem szeretnék kategorizálgatni és általánosítani, de a jó csajok egyenlőek a hangoskodó hülyegyerekekkel, akiknek soha semmi nem lesz elég az életben. Szerintem ne ők legyene a referenciacsoportod. Fontos a külső, de még fontosabb, hogy némi értelem is társuljon hozzá. :)
2016. jan. 7. 14:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Igazatok van köszönöm:)
2016. jan. 7. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!