Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ki a legszebb az...

Szerintetek ki a legszebb az idei Magyarország szépén? Ti kinek szurkoltok? Link képekkel lent.

Figyelt kérdés

Hajszter Jessica: [link]

Somossy Barbara: [link]

Gelencsér Tímea: [link]

Szakács Fatima: [link]

Árki Bianka: [link]

Dézsányi Bianka: [link]

Vámos Liza: [link]

Szigligeti Ivett: [link]

Dukai Babett: [link]

Késmárki Enikő:

[link]

Oczella Eszter: [link]

Nagy Mirtill Kíra: [link]

Mikó Fanni: [link]

Ricza Nicoletta: [link]

Parragh Blanka: [link]

2016. júl. 14. 12:01
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ők a legszebbek: Somossy Barbara, Gelencsér Tímea, Dézsányi Bianka, Oczella Eszter, Mikó Fanni :D

Nem szurkolok senkinek, igazából a versenyt sem követem, pláne, hogy általában olyan nyeri meg, akinél sokkal szebbek és természetesebbek is indultak a versenyen.

16/l

2016. júl. 14. 12:11
 2/10 anonim ***** válasza:
Oczella Eszter, Hajszter Jessica, Somossy Barbara
2016. júl. 14. 12:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem követem a versenyt. Ezek a képek alapján én Glencsér Tímeát mondanám. Egyébként csak az ismerettségi körömből tudnék mondani olyat, aki százszor szebb, mint ők.
2016. júl. 14. 12:31
 4/10 anonim ***** válasza:
Somossy Barbara a legszebb
2016. júl. 14. 14:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Somossy Barbara,Dukai Babett,Oczella Eszter
2016. júl. 14. 14:13
 6/10 Sunshinedoll ***** válasza:
89%
Szépnek mindegyik nagyon szép, de totálisan egyforma mindegyik. Egy kaptafa az egész mezőny, az utcán minden nap szembejönnek különb és érdekesebb lányok. A fodrász meg a sminkes meg külön kib-szott velük az egyforma hajjal és sminkkel, hogy még véletlenül se látszódjon semmi egyéniség :D
2016. júl. 14. 20:00
 7/10 A kérdező kommentje:
Akkor azok a lanyok hol vannak? Miert nem jelentkeznek?
2016. júl. 15. 08:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Mert nem a p1csájukből és a melleikből akarnak megélni? Mert nincsenek ilyen ambícióik? Mert olyan munkakörben dolgoznak, ami nem teszi ezt lehetővé?
2016. júl. 15. 10:34
 9/10 Sunshinedoll ***** válasza:
Illetve ha esetleg jelentkeznek is, nem kerülnek be a legjobbak közé :D Csak nem gondolod, hogy mind a nemtudomhányszáz vagy ezer jelentkező ugyanolyan? Statisztikailag erre sokkal kevesebb az esély, mint arra, hogy a zsűri választ totál egyhangúan.
2016. júl. 15. 17:21
 10/10 A kérdező kommentje:

Ha még bárki jelentkezik erre a versenyre, esetleg tovább is jut a Top 20-ba, esetleg a Top 16-ba, attól meg nem lesz h*lye p*csa, vagy már nem tudom hogy fogalmaztál.

Ennek a versenynek az a lényege, hogy a győztes képviselje Magyarországot a világversenyen és a lehető legjobb eredményt érje el, e mellett pedig különböző felkéréseket kap, illetve nyereményeket.

A felkérésekre pedig sohasem lehet számítani ha a történet ezen részére értetted azt amit írtál.

Egy szakmai zsűri pedig szerintem sokkal jobban látja, melyik lány szép és melyik kevésbé, de itt ne felejtsük el hogy a belsőt is nézik, tán ez a legfontosabb tulajdonság.

Szerintem is anno pl. Molnár Csilla sokkal szebb volt mint a mai lányok, mert nem volt rajta 2 kiló vakolat, és úgy még tán szebb is volt, valamint semmi beavatkozást nem lehetett rajta látni.

A mostani mezőnyben én személy szerint Gelencsér Timire szavazok, Facebookon sokkal természetesebb képei alapján döntöttem.

2016. júl. 15. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!