Szerintetek ki a legszebb az idei Magyarország szépén? Ti kinek szurkoltok? Link képekkel lent.
Hajszter Jessica: [link]
Somossy Barbara: [link]
Gelencsér Tímea: [link]
Szakács Fatima: [link]
Árki Bianka: [link]
Dézsányi Bianka: [link]
Vámos Liza: [link]
Szigligeti Ivett: [link]
Dukai Babett: [link]
Késmárki Enikő:
Oczella Eszter: [link]
Nagy Mirtill Kíra: [link]
Mikó Fanni: [link]
Ricza Nicoletta: [link]
Parragh Blanka: [link]
Szerintem ők a legszebbek: Somossy Barbara, Gelencsér Tímea, Dézsányi Bianka, Oczella Eszter, Mikó Fanni :D
Nem szurkolok senkinek, igazából a versenyt sem követem, pláne, hogy általában olyan nyeri meg, akinél sokkal szebbek és természetesebbek is indultak a versenyen.
16/l
Ha még bárki jelentkezik erre a versenyre, esetleg tovább is jut a Top 20-ba, esetleg a Top 16-ba, attól meg nem lesz h*lye p*csa, vagy már nem tudom hogy fogalmaztál.
Ennek a versenynek az a lényege, hogy a győztes képviselje Magyarországot a világversenyen és a lehető legjobb eredményt érje el, e mellett pedig különböző felkéréseket kap, illetve nyereményeket.
A felkérésekre pedig sohasem lehet számítani ha a történet ezen részére értetted azt amit írtál.
Egy szakmai zsűri pedig szerintem sokkal jobban látja, melyik lány szép és melyik kevésbé, de itt ne felejtsük el hogy a belsőt is nézik, tán ez a legfontosabb tulajdonság.
Szerintem is anno pl. Molnár Csilla sokkal szebb volt mint a mai lányok, mert nem volt rajta 2 kiló vakolat, és úgy még tán szebb is volt, valamint semmi beavatkozást nem lehetett rajta látni.
A mostani mezőnyben én személy szerint Gelencsér Timire szavazok, Facebookon sokkal természetesebb képei alapján döntöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!