Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne nézzek ki...

Mit tegyek, hogy ne nézzek ki úgy, mint aki elhanyagolt?

Figyelt kérdés

Ti hogyan osztjátok be az időtöket, mit tesztek meg egy nap, hogy csinosak legyetek. Van valamilyen időbeosztásotok. Nekem kb annyi időm van, hogy reggel 5 perc zuhany(hajszárítás), fogmosás, ruha, 5 perc smink és kész. Nincs időm szinte semmire. Mit tesztek az ápoltságért, nincs sok időm a tükör előtt álldogálni, már elmaradtak az olyan dolgok, hogy testápolás (csak ritkán), a szemöldököm néha már csak akkor szedem, amikor már kezd visszanőni. Műkörmöm a munkám miatt nincs, se lakk. Állandóan összekenem, leeszem magam, a körmöm hiába tiszta reggel, délután már nem.

Van valamilyen időbeosztásotok, pl, vasárnap szemöldök? Remélem értitek mire akarok kilyukadni.

2016. júl. 11. 07:41
 1/1 anonim ***** válasza:

Ennyi idő bőven elég neki, a többi csak önmagunk nézegetése a tükörben. Egy perc alatt is kisminkelek. Én is csak akkor szedem a szemöldököm ha kezd visszanőni, addig minek?

Nekem nincs erre időbeosztás, hogy én most akkor szépítkezek, ha valami már zavar, akkor megcsinálom amikor épp ráérek. Nekem is kevés időm van, és rájöttem, hogy ha arra várok, hogy most akkor tatarozom magam, olyan soha nem lesz. Ezért apránként csinálom meg a dolgokat. Ha épp tévézek este, akkor lábat áztatok és akkor végzem el a pedikűrt. A szemöldökömről is akkor csippentem ki a felesleges szőrszálat, amikor épp meglátom. A szőrtelenítést epilállással végzem, a leggyorsabb és a legtisztább módszer, akár indulás előtt 5 perccel is nekiesek. Nem kell nekikészülődés, nem kell semmi pacsmag, mint a borotvánál vagy a gyantánál. Szárazon lekapom és kész. Legfeljebb utána bekenem baba olajjal. Nálam minden helyiségben van tükör, amikben többé kevésbé egészben látom magam. Míg végig rohanom a lakást a készülődéssel, bárhol megállok megnézni, hogy ez jó-e így, jól áll-e stb. Nagyon feltudja gyorsítani a dolgot a sok tükör, sokat segít abban, hogy nagyobb önbizalommal lépjek az utcára.

2016. júl. 11. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!