Miért nincs mellem? 14L
Figyelt kérdés
semmi mellem nincs,tiszta lapos vagyok,szó szerint2016. júl. 7. 18:22
1/9 anonim válasza:
Honnan kellene tudnunk?
Majd megnő.
2/9 anonim válasza:
Lehet anyukádnak se nagy és ezt örökölted.
De még vagy 20 éves korodig nőhet szóval ne aggódj:)
Én is lapos vagyok eléggé de igazából már elfogadtam magamat úgy ahogy vagyok.
3/9 anonim válasza:
Mert még gyerek vagy, és mert talán még el sem kezdtél nőiesedni... vagy mert ilyen a genetikád, teljesen mindegy. Ez csak egy testrész, lényegtelen mekkora.
4/9 anonim válasza:
Mert egyenlőre még nem kell gyereket szoptatnod. Legkésőbb, ha terhes leszel, majd megnő.
5/9 anonim válasza:
Osztalytarsam 16 evesen olyan lapos, mint a Hortobagy, mondjuk vekony is. Anyukaja is ilyen, valoszinuleg ezt orokolte. En sem vagyok dudas, alacsony vagyok kis mellekkel.
Milyen magas vagy es ehhez hany kilo? Ha nagyon sovany vagy, hizzal egy kicsit, akkor nohet a melled is. De te meg fiatal is vagy, nem kell meg aggodnod, majd akkor, ha 1-2 ev mulva sem tapasztalsz semmit (menzesz, szorosodes stb.)
6/9 opened paradise válasza:
Nyugi,vannak akik később érnek.
8/9 anonim válasza:
Nekem most 18 évesen fogta magát és elkezdett nőni, eddig nagyon picike volt, bár most se nagy, de nőtt :)
9/9 anonim válasza:
14 évesen még számtalan oka lehet. Van akinek csak később kezd hirtelen nőni. Én spec 26 vagyok, nagyon kicsi, hegyes mellem van. Van akinek meg 12 évesen c kosaras. Majd megnő a maga idejében, ha a természet erre programozta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!