Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy ne tűnjek olyannak, aki...

Hogy ne tűnjek olyannak, aki túl sokat törődik magával?

Figyelt kérdés
Nyaralni megyünk, olyan rokonokkal, akik nem épp azok a típusúak, akik túl sokat törődnének a kinézetükkel. Én viszont mindig feldobok egy egyszerű sminket, ha megyek valahova+ a hajamon is gyakran kell igazítani. Ez egyáltalán nem sok idő, de nem fognak teljesen idiótának tartani, ha minden reggel 10-15 percen keresztül sminket és hajvasalót látnak a kezemben? Nem tudom, hogy és hova lesz lehetőségem "elbújni" ezeket megcsinálni. Így érzem jól magam. Megvagyok ezek nélkül is, de ha nem muszáj....
2016. júl. 5. 14:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nehogymár miattuk.... azt a 10percet ki bírják.Nem napi több órás készülődésröl van szó.Ha neked így jó csináld! :)
2016. júl. 5. 14:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Persze, nem úgy értettem, hogy várni kell rám vagy ilyesmi. Csak nyilván látni fogják, ha a szobában egy kis tükörrel kezdek neki, a fürdőszobát meg ezért nem fogom kibérelni :D
2016. júl. 5. 15:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne te változtass! 15 perc amúgy sem sok, én többet készülődöm. Inkább ők szégyeljék magukat az igénytelenségük miatt.
2016. júl. 5. 16:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Itthon Nekem is több szokott lenni, mert tökölök, de le tudom szűkíteni egy negyed órára a dolgokat.
2016. júl. 5. 16:59
 5/7 Sunshinedoll ***** válasza:

Nem tudom, miért lenne ciki, ha valaki sokat törődik magával. Kit érdekel, mit gondolnak, ha barátok, ismerősök, akkor úgysem érdekli őket, mert nyilván ismernek már.

Nekem az esti bőrápolási rutinom tart kb 15-20 percig, ha hajat mosok, akkor tovább. Ha először alszok egy pasival, akkor is ennyi idő. Nem fogom kihagyni a bőrápolást, csak mert vendég van a házban. volt, hogy buliból jött velem haza a partnerem, és elaludt az ágyban, mire elkészültem mindennel :D Nem igazán zavart, mit gondol erről. Nekem ez a mindennapom része, ahogy neked a reggeli smink. Más meg cigi+kávé kombinációval kel. És ha már választani kell, inkább csinálom végig alig állva, fáradtan vagy részegen, esetleg másokat megvárakoztatva a bőrápolási rutinomat, minthogy cigi-kávé kombóval kezdjem a reggelt :D

2016. júl. 5. 17:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó! Teljesen jogos, amit leírtál és egyetértek. Ilyenek vagyunk, akik szeretnek elfogadják, elvégre nem olyan dologról van szó, amivel ártanánk bárkinek is, vagy ne lenne normális:)
2016. júl. 5. 18:06
 7/7 anonim válasza:
Miattuk ne akarj valtoztatni. Elj az " aki szeret igy is szeret" elv szerin.es egy nonek igen is foglalkozhat magaval 10-15 percet szoval nem fognak "hulyenek" nezni. Ha meg igen akkor se foglalkozz veluk. te ugz erzed jol magadok meg mashogy. Nem lehet mindenki egyforma. Nem kell elbujnod ez hulyeseg. Most abba senki nem hal bele ha max. negyed orara elfoglalod a furdoszobat...
2016. júl. 6. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!