Hogy ne tűnjek olyannak, aki túl sokat törődik magával?
Nem tudom, miért lenne ciki, ha valaki sokat törődik magával. Kit érdekel, mit gondolnak, ha barátok, ismerősök, akkor úgysem érdekli őket, mert nyilván ismernek már.
Nekem az esti bőrápolási rutinom tart kb 15-20 percig, ha hajat mosok, akkor tovább. Ha először alszok egy pasival, akkor is ennyi idő. Nem fogom kihagyni a bőrápolást, csak mert vendég van a házban. volt, hogy buliból jött velem haza a partnerem, és elaludt az ágyban, mire elkészültem mindennel :D Nem igazán zavart, mit gondol erről. Nekem ez a mindennapom része, ahogy neked a reggeli smink. Más meg cigi+kávé kombinációval kel. És ha már választani kell, inkább csinálom végig alig állva, fáradtan vagy részegen, esetleg másokat megvárakoztatva a bőrápolási rutinomat, minthogy cigi-kávé kombóval kezdjem a reggelt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!