Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Melyik férfi teste...

Lányok! Melyik férfi teste néz ki jobban?

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

2016. júl. 4. 11:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Általában a harmadikat a legtöbb nő túlzásnak, riasztónak tartja.

Ráadásul aki ennyire komolyan veszi a testépítést, annak kizárólag arról szól minden szabadideje. Evés, edzés, pihenés, minden óramű pontossággal beosztva, minden más csak ez után következik. Ezt pedig kevesen szeretik, ha mindig csak másodikak.

2016. júl. 4. 22:01
 12/12 A kérdező kommentje:

Holnap küldök egy képet csak neked, kilences.

Ugyanolyan a testem, csak a szélső hátizmaim nagyobbak. Nem azt mondtam, hogy izmosabb vagyok.

Ja, és egyébként jelenlegi állapotomra ez nem is 100%-ig igaz, ugyanis a bal karom 4 hétig gipszsínben volt ezáltal lecsökkent a karizom mérete és a szélső hátizmok is csökkentek...igaz, azok csak egy kicsit...de oké, megpróbálok egy hasonló pozíciójú képet csinálni.

Magamra szerkesztem a Szvasztikát is, a szépség kedvéért...de ki tudja, lehet nekem alapból van.;)

2016. júl. 4. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!