Saját, egyedi készítésű nadrág, a felső részét hogy kell megcsinálni?
Szóval az ágyéki részét..
Ilyen basa nadrág, (török fazon, ejtett ülepű)és hogy csináltam meg, a 2 lába részét külön varrjam össze és utána egyesítsem a 2 anyagot a far részénél és miután áthaladtam a hajlati résznél, úgy bele varrom a cipzárt, utána a gombot és ennyi? Meg ugye előtte az anyagot lehajtom, mármint csinálok egy hajtást rajta, hogy ne az anyag széle látszódjon..
Elméletben jól raktam össze??
És hol kell megmérni a test átmérőjét? Gondolom boka, vádli, térd fölött combközép.. utána meg medence csont?
ÉS az ülepe részénél mennyi anyagot hagyjak? Mivel ilyen ejtett az ülepe lelóg és hogy kel azt csinálni, hogy lépni tudjak benne, de mikor leülök és állok az anyag nem gyűrődik be a 2 combom közé?
szia, ugy csináld meg, hogy először az eleje bal és jobb részét varrd össze eleje közép varrlás, bele a cipzár, gomb a végén, utána jöhet a hátulja, jobb és bal hátulját a fenék részen, ha ez meg van, jöhetnek a függőleges varrások, külső-belső szár. mindenképp hagyj 1-1,5 cm varrást, lehetőleg cikcakkal dolgozd el, ha nincs tisztázógéped. és a lényeges, hogy mindig a külső rész, ami látszik, az van belül, tehát mikor a két elejét összefogod, akkor az eleje rész, amit lát majd mindenki, belülre essen.
Sajnos arra nem tudok válaszolni, hogy tedd török fazonná, olyan még én nem csináltam :) A medencecsont rész, amire egondolsz, az a comb feletti rész, ahol a fenéken keresztül, a legnagyobb pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!