Fiúk! Melyik lány jön be a legjobban? Milyen alakú lányok általában az esetetek?
Figyelt kérdés
Most 168cm 63 kg vagyok... kicsit felszedtem magamra. Naponta minimum ketszer eddzek. Maraton futo vagyok, es most az ironmanra keszulok. De mivel eddig 58 kg voltam így félek,hogy már nem nézek ki jól. Bocsanat a helyesírási hibákért, telefonról írok :(!2016. jún. 26. 20:36
11/13 anonim válasza:
Mik ezek a %-ok? :D Amúgy a 60-100 jön be. Te meg még bőven beleférsz.
12/13 anonim válasza:
Nekem ez soknak tűnik. Oké, hogy biztos van rajtad sok izom, ami nehéz, de akkor is. Azok a lányok, akiket ismizek és szintén sokat futnak, messze nem olyan alakúak, mint a piros fürdőruhás. Azok a combok, nem épp egy hosszútávfutóé...
13/13 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat es az utolso valaszolonak mondanam , h lehet h felre ertheto voltam de az a piros furdoruhas lany az nem en vagyok :)) csak egy kerdes volt !!
2016. jún. 28. 07:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!