Az Avon cuccok jók szerintetek?
Hú, köszi.
Az mit jelent, hogy "kipattogsz"? Gondolom, hogy valami negatívum.
Nekem csak egy parfümöm van, ami Avon, azt szeretem.
Jó, hogy megírtad a tapasztalataidat!
Légy szíves, majd még írd már meg, ha visszanézel ide, hogy mi az a kipattogás? Köszi!!!
Parfümökkel, testpermetekkel, tusfürdőkkel nincs problémám.
A körömlakkok szerintem ócskák egy Rimmel ugyanaz az árkategória és az nem pattog le másnapra.
A sminkek gagyik, a rúzsok annyira bírják mint egy 300ft-os, a szemfesték összetapad.
Arclemosókat is próbáltam tőlük. Semmi jelentős változás nem történt. Valamelyik kellemes hatást ért el, de azt csak rövid időre. Más meg szárította a bőröm, egy óra múlva meg zsírosabb volt mint eredetileg.
Köszi, hogy írtatok!
Nagyon tájékozatlan vagyok a témában... Nagy segítség, hogy megírtátok a véleményeteket!
Nem tudtam, hogy állatokon kísérleteznek!!! Jó, hogy írtad! Nekem is fontos, hogy egy termék legyen "állatbarát"!
Felejtsétek már el az Avonnal kapcsolatban az állatkísérleteket, úgy ahogy az Avon is elfelejtette azokat még az elsők között!
Sőt az Avon több szervezetet is támogat, és 100%-os visszavásárlási garanciánk van. :)
Én rengeteg Avon terméket használok és a legtöbb be is vált, szeretem, ami meg nem ahelyett veszek másikat.
Mondjuk a Color Trendes lakk tényleg 1 napos, de van ami kibír 3-4 napot is, de ha rendesen felkensz egy Gel Shine-t az kibír 1 hetet is. Arcápoló termékekből nekem a Planet Spa és a Nutra Effects a kedvencem, utóbbit allergiások is használhatják, tartósítószer és színezék mentesek.
Ez attól is függ milyen a bőröd és épp melyik terméket próbáltad ki hozzá. ;)
Ami szerintem sem jó azok a női dezodorok, de azt megveszem magamnak boltban.
És ami a legjobb hogy tanácsadóként mondhatni ingyen hozzá jutok! :D
Köszi ezt is!
Az jó hír, ha nem végeznek állatkísérleteket.
Nekem elég érzékeny az arcbőröm, nem is nagyon merek hozzáérni semmivel... víz, gyógynövények, shea... eddig csak a teljesen természetes alapanyagok jöttek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!