Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha nagyon sötétbarnából,...

Ha nagyon sötétbarnából, mogyoróbarna hajszínt szeretnék, mennyi ideig hagyjam rajta a szőkítőt és melyik árnyalattal fessem át utána?

Figyelt kérdés

Vettem egy póthajat, a jelenlegi hajamhoz sajnos sötèt.

[link]

A kèpen (a feketètõl) a màsodik szín, arra gondoltam a haramdik vagy a negyedik között lenne jò, szóval körülbelül ez a mogyoró/középbarna àrnyalat kellene nekem.

9 szàzalèkos oxit vettem + szõkítõport.

Koràbban a sajàtomat is ezzel világosítottam, ugyanezt az àrnyalatot szerettem volba feketèbõl, de csak màsodik nekifutàsra sikerült, valószínü kevès ideig hagytam rajta, mert elsõnek szinte semmit nem szívott a hajamon.

Màsodjàra màr elèg vilàgos volt, viszont elkövettem a hibàt, hogy nem megfelelò festèkkel festettem utàn.

A bolti festèkek àtka, hogy szinte mindig sötètebb az eredmèny, mint a dobozon.

Ezèrt a vilàgosbarna helyett sötètszõkèt vettem (nature, palette).

Visszafogta feketère az egèszet, pedig 20 percet alig volt rajta.

Ezutàn elèg sok idõ volt, mire ledobta ès közèpbarna színe lett.

A sajàtom most hàlistennek tökèletes ès nem viselte meg a vilàgosítàs sem olyan drasztikusan.

Mèg talàn jó is volt a szàrazsàga, mivel a sajàtom borzasztóan zsírosodik ès tapad.

A póthaj persze màs kèrdès, annak semmifèlekèppen nem tesz jót, ha kiszàrad ès nem szeretnèm elcseszni, hogyha rossz festèket teszek rà, ami tùlzottan befogja, kezdhessem elõrõl a vilàgosítàst.

Köszi a vàlaszokat.

2016. jún. 24. 00:15
 1/6 A kérdező kommentje:

*volna

*megfelelõ

2016. jún. 24. 00:17
 2/6 anonim ***** válasza:
A legjobb amit tehetsz, fogod a póthajat, bemész vele egy fodrászkellékesbe és ott megmutatod mit akarsz belőle kihozni. Aztán adnak ami kell hozzá.
2016. jún. 24. 11:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Huh,sokszor még a fodrász sem tudja eltalálni. Sok sikert hozzá 😊
2016. jún. 24. 16:43
 4/6 A kérdező kommentje:

Ràtettem ma a szõkítõ-hidrogèn keverèket, annyira szèp mogyoró színe lett, be se kène festeni.

Egyàltalàn nem vörös.

2016. jún. 24. 18:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat!:)
2016. jún. 24. 18:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor az nagyon jó!
2016. jún. 24. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!