Ha nagyon sötétbarnából, mogyoróbarna hajszínt szeretnék, mennyi ideig hagyjam rajta a szőkítőt és melyik árnyalattal fessem át utána?
Vettem egy póthajat, a jelenlegi hajamhoz sajnos sötèt.
A kèpen (a feketètõl) a màsodik szín, arra gondoltam a haramdik vagy a negyedik között lenne jò, szóval körülbelül ez a mogyoró/középbarna àrnyalat kellene nekem.
9 szàzalèkos oxit vettem + szõkítõport.
Koràbban a sajàtomat is ezzel világosítottam, ugyanezt az àrnyalatot szerettem volba feketèbõl, de csak màsodik nekifutàsra sikerült, valószínü kevès ideig hagytam rajta, mert elsõnek szinte semmit nem szívott a hajamon.
Màsodjàra màr elèg vilàgos volt, viszont elkövettem a hibàt, hogy nem megfelelò festèkkel festettem utàn.
A bolti festèkek àtka, hogy szinte mindig sötètebb az eredmèny, mint a dobozon.
Ezèrt a vilàgosbarna helyett sötètszõkèt vettem (nature, palette).
Visszafogta feketère az egèszet, pedig 20 percet alig volt rajta.
Ezutàn elèg sok idõ volt, mire ledobta ès közèpbarna színe lett.
A sajàtom most hàlistennek tökèletes ès nem viselte meg a vilàgosítàs sem olyan drasztikusan.
Mèg talàn jó is volt a szàrazsàga, mivel a sajàtom borzasztóan zsírosodik ès tapad.
A póthaj persze màs kèrdès, annak semmifèlekèppen nem tesz jót, ha kiszàrad ès nem szeretnèm elcseszni, hogyha rossz festèket teszek rà, ami tùlzottan befogja, kezdhessem elõrõl a vilàgosítàst.
Köszi a vàlaszokat.
*volna
*megfelelõ
Ràtettem ma a szõkítõ-hidrogèn keverèket, annyira szèp mogyoró színe lett, be se kène festeni.
Egyàltalàn nem vörös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!