Egy lánynak 170 centihez 50 kiló már az anorexiás kinézetű kategória?
Figyelt kérdés
Sokan megdìcsèrnek milyen vèkony vagyok, de èn túl vékonynak érzrm magam ès hìzni nem olyan egyszerű.
A lábaim az 50 kilómból kb 25 de így legalább az nem fogpiszka, máshol szinte teljeseb lapos mindenem.
A fenekem formás, de sajnos nincs rajta mit fogni, így nem túl kerek. A mellem is épp, hogy nem kicsi, de a felső testem egyszerűen olyan mint egy ropinak, a karjaimat utàlom a legjobban. Csak csont ès bõr.
2016. jún. 16. 18:10
11/15 anonim válasza:
Szerintem ez testalkat kerdese. En 174 centihez vagyok 52 kilo, de megis C-s melleim vannak meg nagy, kerek fenekem. Szerintem te ilyen testalkat vagy ugyhogy edzes nelkul semmikepp ne kezdj tobbet enni, mert csak formatlan lennel.
12/15 Kenzo Tenma válasza:
Nem kell tömegnövelő tápkieg, ha szilárd kajából is el tudsz érni kalóriatöbbletet. A tánctól meg senki nem lesz izmos. Sőt a nők koksz nélkül még a konditeremben sem lesznek túl izmosak, mert huszadannyi tesztotszteront termelnek, mint a férfiak, ezáltal sokkal nehezebb a dolguk izmosodás terén.
13/15 anonim válasza:
Szia! Ez attól függ, milyen eloszlás. De határeset. Képet mutatsz priviben?
14/15 A kérdező kommentje:
Aki ìr privit annak mutatok kèpet :)
2016. jún. 18. 22:27
15/15 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem, nagyon szép vékony lehetsz, sokan ölnének is érte :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!