Színes kontaktlencsét csak az viselhet akinek amúgy is kéne kontaktlencse?
Szeretnék amjd rendelni innen : www.lencsebolt.hu
de nem értek hozzá :D valaki eltudná magyarázni? meg egyáltalán hogy kell elrakni? kell hozzá venni valamit? meg ha az van odaírva h havi viselésű az mit jelent?
Szia.
Én ugyaninnen szoktam rendelni. :) Nem dioptriásat szoktam, hanem csak sima színeset. Annyi, hogy beállítod, hogy 0-ás legyen vagy most így hirtelen nem tudom mi van ott. Amúgy kell hozzá kontaktlencse tartó, plusz folyadék ugye amiben tárolod éjszaka. Az egy havi pedig azt jelenti, hogy egy hónapig napközbeni használatra jó, szóval egy hónap után úja kell venned és csak nappal lehet bent. Éjszakára mindenképp vedd ki. Remélem segítettem. :D :)
Színes lencse választásához érdemes megszívlelni pár dolgot:
fontos, hogy milyen a szemed színe - ha világos, akkor szerencsés vagy és sokféle lencséből választhatsz, ha sötét (pl. barna), akkor a fedő színekből tudsz csak választani. Minden lencsénél lesz olyan rész, ami nem fedi el teljesen az eredeti szemszíned, ezért érdemes hasonlót választani, ha nem akarsz UFO jelleget magadnak.
Én itt szoktam lencsét venni, és láttam színes lencséket is: [link]
A havi az azt jelenti, hogy a csomagolás felbontásától számított 1 hónapig hordhatod az adott lencsét. Utána kuka.
Szükséged lesz ápoló folyadékra (ami letakarít minden fehérje, zsír, egyéb lerakódást a lencsédről), hogy egészséges maradjon a szemed. Ezekben általában van kontaktlencse tároló tok is.
itt találsz tesztet: [link] /cikk/64/hogyan_valasszunk_szineslencset.html
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!