Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Színes kontaktlencsét csak az...

Színes kontaktlencsét csak az viselhet akinek amúgy is kéne kontaktlencse?

Figyelt kérdés

Szeretnék amjd rendelni innen : www.lencsebolt.hu

de nem értek hozzá :D valaki eltudná magyarázni? meg egyáltalán hogy kell elrakni? kell hozzá venni valamit? meg ha az van odaírva h havi viselésű az mit jelent?

2010. ápr. 11. 22:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Én ugyaninnen szoktam rendelni. :) Nem dioptriásat szoktam, hanem csak sima színeset. Annyi, hogy beállítod, hogy 0-ás legyen vagy most így hirtelen nem tudom mi van ott. Amúgy kell hozzá kontaktlencse tartó, plusz folyadék ugye amiben tárolod éjszaka. Az egy havi pedig azt jelenti, hogy egy hónapig napközbeni használatra jó, szóval egy hónap után úja kell venned és csak nappal lehet bent. Éjszakára mindenképp vedd ki. Remélem segítettem. :D :)

2010. ápr. 11. 22:54
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
amúgy a barna szemet elfedné pl. egy kék?
2010. ápr. 11. 23:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
El ám, még a feketét is. :D Én rendeltem egy kéket a zöld szemere és a képen egy szép halvány kék színű lencse volt. Meg is rendeltem és nekem elhiheted, elfed az minden színt, talán túlságosan is. :D Szóval egy picit mű hatása van, de kísérletezni kell vele, hogy melyik az a szín ami te szemedhez a legjobban illik. Mondjuk ahhoz drága, úgyhogy én két sikertelen lencse vásárlás után le is mondtam róla. :D
2010. ápr. 11. 23:24
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) és azokat a cuccokat amiket írtál mennyiért lehet megvenni?
2010. ápr. 12. 15:26
 5/7 anonim ***** válasza:
69%
Én a folyadékot meg a tartót már boltban vettem. Ha jól emlékszem olyan 1000-1200Ft volt együtt a kettő. Azt viszont nem tudom, hogy lencsebolt.hu-n van-e és, hogy mennyi.
2010. ápr. 13. 13:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Színes lencse választásához érdemes megszívlelni pár dolgot:

fontos, hogy milyen a szemed színe - ha világos, akkor szerencsés vagy és sokféle lencséből választhatsz, ha sötét (pl. barna), akkor a fedő színekből tudsz csak választani. Minden lencsénél lesz olyan rész, ami nem fedi el teljesen az eredeti szemszíned, ezért érdemes hasonlót választani, ha nem akarsz UFO jelleget magadnak.

Én itt szoktam lencsét venni, és láttam színes lencséket is: [link]

A havi az azt jelenti, hogy a csomagolás felbontásától számított 1 hónapig hordhatod az adott lencsét. Utána kuka.

Szükséged lesz ápoló folyadékra (ami letakarít minden fehérje, zsír, egyéb lerakódást a lencsédről), hogy egészséges maradjon a szemed. Ezekben általában van kontaktlencse tároló tok is.

itt találsz tesztet: [link] /cikk/64/hogyan_valasszunk_szineslencset.html

2010. ápr. 14. 12:51
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod :)
2010. ápr. 14. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!