Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Látszik, hogy milyen szőrös a...

Látszik, hogy milyen szőrös a lábam még nejlonharisnyával is. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Alapvetően nem hordok szoknyát, de most vettem egyet mert elegem lett a nadrágokból. Ugye holnap ebben szeretnék menni suliba, de apámék egyenesen hülyeségnek tartják a szőrtelenítést. Engem viszont nagyon zavar, hogy az 1 centis sötétbarna szőrszálaim látszanak a lábamon, testszínű nejlonharisnyával is. Mit csináljak? Kérlek segítsetek.😅😅

13L

2016. jún. 6. 17:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Leggings. Szőrtelenítés. Színes harisnya.
2016. jún. 6. 17:28
 2/9 A kérdező kommentje:
Ilyen jó időben ciki lenne normális harisnyát felvenni hozzá, nem?😩😩
2016. jún. 6. 17:29
 3/9 anonim ***** válasza:

Én színes pamutharisnyában voltam, pedig már felnőtt vagyok:)

Borotváld le!

2016. jún. 6. 17:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeségnek tartják. És mégis mit fognak csinálni ha leborotválod? Semmit, vagy észre sem veszik. vegyél egy borotvát, az egyszer használatos, olcsóbb, dm-ben, rossmanban ezer ft alatt megúszod és borotváld le.
2016. jún. 6. 17:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Borotva. Valahol el kell kezdeni, nem túl bonyolult :)
2016. jún. 6. 17:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Testszínű nejlonban persze, hogy látszik, a fekete (vagy sötétkék, sötétbarna) nejlon egy fokkal jobb, de az sem fogja teljesen elfedni.
2016. jún. 6. 17:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Vegyél 500 forintért egy csomag borotvát és húzd le. Nem nagy cucc.
2016. jún. 6. 19:14
 8/9 anonim ***** válasza:

Tény, hogy nem apukádnak kell leborotválnia a lábad, meg ő ne is szőrtelenítsen. De én se akarnám dugdosni a borotvát. Egyszerűen mondd meg, hogy te kényelmetlenül érzed magad emiatt és szeretnél szőrteleníteni.

A testszínű harisnyán amúgy is minden átlátszik, jobb a fekete.

2016. jún. 6. 21:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Borotváld le, vagy húzz sötét harisnyát.

Ha lusta vagyok és jobb idő van akkor egy picit vastagabb fekete harisnya csodákra képes.

2016. jún. 6. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!