Szerintetek a mai világban a 13 évesek inkább a gyerekek vagy a tinik-felnőttek kategóriájába sorolhatóak?
viselkedés : tinik
oltözködés: tinik
IQ: tinik, de nagyon sok gyerekes 13 éves van
Szeretnének minél idősebbnek tűnni, ez szerintem egyértelmű! Mikor én voltam 13 éves (ami csak 5 éve volt), akkor sem voltak ennyire rossz a helyzet a fiatalok körében. Évről évre egyre fiatalabb korra tolódik ez ki, előbb lesznek a gyerekek tinik majd felnőttek (de nem pont lelkileg), és ez nagyon nem jó!
Szóval viselkedés a kettő között, az öltözködésben próbálnak felnőttesen, agyilag meg még gyerekek javarészt, csak nem vallják be.
Ez nagyon változó... Ismerek olyat, aki 13 évesen még nagyon gyerekes mindhárom szempontból, amit írtál. Ez szerintem így is van rendjén, hiszen egy 13 éves még belülről annyira gyerek...
Teljesen kiakadok néha, amikor neten meglátok 1-2 ennyi idős leányzót, akinek már műkörmei vannak, festett haj, magassarkú, túlzott smink stb... Na az ilyeneket lesajnálom milyen szülei lehetnek...
Egyébként én 6 éve voltam 13 éves, dehát akkor még nem voltak ilyenek a kislányok...:S Szörnyű ami jelenleg van!
Dehát bármit is sugall a külső, hiába próbálnak idősebbnek kinézni az én szememben még GYEREKEK! A tini számomra 15 éves kortól kezdődik. A felnőtt kategória pedig majd 10 év múlva! :) Na jó nem...:)
szerintem a 12-13-14 évesek azok, akik már totál azt gondolják h tinik/felnőttek, de szerintem ez inkább 15 éves kortól van. Szóval viselkedés: (általában, mert persze van olyan is aki ilyenkor még babázik :D) tinik, de erőltetett kicsit
öltözködés:úgyszínt
IQ: Hát attól függ mennyire értelmes, az IQ szint nem változik a korral!
Szerintem ez a tinédzserkor küszöbe.
Kinézetileg szegények még elég visszamaradottak szóval gyerek.Bár némelyik már úgy néz ki mint egy 17 éves(vagy azt hiszi).
Agyilag szintén nincsenek a toppon, csak a myvip meg az msn meg a jonas brothers érdekli őket és nincs sok élettapasztalatuk = gyerek.
Öltözködni szegények ilyen korban még nem tudnak, keresik önmagukat remélhetőleg mihamarabb megtalálják.
Ez egy szar időszak, ha te is ennyi idős vagy siess tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!