Melyik a kisebbik rossz? Ha egy lány 150cm vagy ha 180?
Egyik sem rossz, a 150 centisek olyan kis cukik szerintem (meg ne sértődjetek alacsony lányok :)) a magasak pedig szerintem nagyon nőiesek.
Én 182 centis lány (20) vagyok és bizony felveszek magassarkút kb 6 centiseket, 10 centiset azért még nem, mert nem tudnék benne járni, de ha megtanulom én bizony felveszem és magasról teszek rá, hogy ki mit mond, így kedves kérdező te is tedd ezt. :)
Hát szívesebben lennék 180, mint 150.. Bár elég lenne a 175 is. Most 169 vagyok (:
17L
Attól függ ki hogy tud bánni a testével! :) Pl. egy magabiztos, talpraesett, mutatós 180 cm-es jobb. De ha esetlen az szörnyű!
A kicsik előnye, hogy bármekkora magassarkút felvehet.:) Egy 150 cm-es tud a magasságán korrigálni, viszont egy 180-as nem...
Pasi szempontjából inkább legyen 150, hiszen a mai fiuk komolyan egyre kisebbek... pl. egy 180-as barátnőm alig talál magához illő pasit emiatt!
Viszont egy 150 cm-esen rosszabbul mutat plusz 10 kg, mint egy 180 cm-esen akin mondjuk fel sem tűnik ez a plusz!
szia!
én is 172 cm magas vagyok és szinte mindig magassarkúba járok, amikból én is a 10 11 centiseket részesítem előnyben. Igy akkora leszek mint a barátom ,engem nem zavar,őt se. ha abba érzed jól magad miért ne vehetnéd fel?
Én régen nagyon szerettem volna lenni alacsony lenni, de mára elfogadtam az 180-as magasságomat és nem lennék alacsonyabb. Párt találni pedig egyáltalán nem nehezebb, magas pasik közül kell válogatni és kész. Sose volt gondom a pasifogással.
egyébként a kérdésre felelve: ha átlagos magasságú, mondjuk 170 lennék, akkor is inkább 180 lennék, a 150 már nagyon törpe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!