24 éves lány vagyok, de sokszor néznek 14-18 évesnek, mi a véleményed erről ez jó vagy rossz?
A 14 kicsit ciki, de a 18 simán belefér szerintem!
Az jó, ha fiatalabbnak néznek, azt jeleni, hogy "jól tartod magad". Viszont az, hogy 14-nek...
Bár manapság már nagyon összemosódtak a korhatárok: látni kiélt, 30-asnak túnő tinit és gyerekes kinézetű huszonévest is.
Ha zavar, akkor igyekezz a gyerekes dolgokat elhagyni, és nőiesebben kinézni.
Az kicsit túlzás szerintem, hogy 14nek néznek (vagyis gyereknek). Legalábbis engem ez már zavarna. A 18-al nincs gond. Azért nem vagy olyan nagyon "messze" a 18-tól. Később amúgy jól fog jönni, hogy fiatalabbnak néznek. De megpróbálhatsz kicsit nőiesebben, felnőttesebben öltözködni.
Az előző amúgy jól írja, manapság alig lehet megmondani, ki hány éves. Én 23 vagyok, de rendszeresen látok olyan 14 éveseket a buszon, akik simán velem egykorúnak néznek ki, mert van rajtuk egy kiló smink, úgy öltözködnek, magasak stb. Most örülnek neki, de huszonévesen, kiégett, vén nőknek fognak kinézni.
Én is 24 éves lány vagyok, engem általában 16-nak néznek:)
Néha idegesít, de rájöttem, hogy jobb fiatalabbnak kinézni, mint öregebbnek:)
Szóval szerintem jó:)
Örülni kell neki, mi lenne gondolj bele ha 24 éves létedre 34 évesnek néznének??
Engem is sokkal fiatalabbnak néznek, de ennek később fogod érezni a jó hatását, míg más azzal törődik hogyan fiataladjon. De az is lehet, hogy már addigra te is kinézel a korodnak mefelelően. Az öregséggel viszont nehéz harcolni, ha kicsit viszont öregíteni akarsz magadon, az nem nehéz dolog, egy más haj/smink és kész is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!