Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon gáz az, hogy 13 évesen...

Nagyon gáz az, hogy 13 évesen szőrös a hónaljam?

Figyelt kérdés

Az osztályban szerintem csak nekem szőrös a hónaljam.Ezért nem merek felvenni olyan pólót amelyben látszódna a hónaljam. Meg nem merek úgy mozogni, hogy meglássák.

És ha manjd megyünk tengerre vagy valami, szégyen, hogy szőrös a hónaljam? :/

2016. jún. 4. 22:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
64%

Figyelj, a mai világban már annyi az agymosott dolog, hogy már azt is gáznak tartják, ami egyébként teljesen természetes.

Te eleve gáznak tartod, még ha most azt is írod, hogy nem, feszélyezve érzed magad így, mert ha nem így lenne, akkor természetesen mozognál és nem zavarna, ha meglátnák a többiek.

Ha rosszul érzed magad, akkor szőrtelenítsd le. Ha meg nem szeretnéd, akkor meg miért érdekel más véleménye?

Egyébként nem gáz.

2016. jún. 4. 22:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz! Én egyből borotváltam mert zavart. Az osztályban voltak olyanok akik borotválták és voltak olyanok akik szőrösen hagyták.
2016. jún. 5. 07:20
 13/15 anonim válasza:
Borotváld le! borotválás nem fáj a gyantázás igen. én 12 évesen kezdtem a hónaljamat borotválni most vagyok 13 és már a lábamat is kell . biz bennem borotváld. ha nem tudod a folyamatot akkor írj nekem privátban és elmondom!
2016. jún. 5. 08:42
 14/15 A kérdező kommentje:
Igen, fiú vagyok.. Ohh.. hagyom a francba, és maradok szőrös :DD Köszönöm mindenki válaszát.
2016. jún. 5. 14:35
 15/15 anonim ***** válasza:
67%

Azt majd máshol megtárgyaljuk, hogy a lányok is azt csinálnak a testszőrzetükkel, amihez kedvük tartja. A lényeg, hogy nem ciki. Borotváld le ha gondolod, az én 18 éves barátom is kb. havonta egyszer leborotválja, mert akkor lesz akkora, hogy zavarja. És kb. minden fiú, akit ismerek.

Hetedikben az egyik osztálytársamnak kész őserdő volt a hónalja, nem viccelek, olyat én még életemben nem láttam. De senkit nem érdekelt.

2016. jún. 5. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!