Miért van ennyi igénytelen, elhanyagolt, túlsúlyos fiatal lány?
Értő olvasás,nem azt mondtam,hogy mindenkinek,hanem azt,hogy van aki e-miatt kövér.
Arra próbáltam ezzel rávilágítani,hogy ha mész az utcán és meglátsz egy vadidegen embert nem tudod biztosan megállapítani,hogy miért néz ki úgy,ahogy.
Főleg hogy ha megnézed a statisztikákat,akkor látszik,hogy egy elég gyakori betegségről beszélünk.
De ha már ennyire egészségmániás vagy inkább az ellen kellene lázadoznod,hogy te kényszeríted a barátnődet gyógyszert szedni,hiszen mivel érdekel az egészsége így nem hagyod még véletlenül se,hogy tönkretegye a szervezetét ilyen szarokkal,inkább bevállalod a gumit,még ha kényelmetlen is.
"a fogamzásgátló tabletta is hizlal,amivel szintén nem tudsz mit kezdeni,hiába koplalsz vagy tornázol, nagyon sok osztálytársam akkor lett "kövér",amikor elkezdte szedni(és mielőtt azt mondanád,hogy akkor váltson,van olyan,aki már a 4.-fajtát szedi és semmi változás"
Én is szedek fogamzásgátlót évek óta, és nem híztam tőle. A te osztálytársaidat kivizsgálták, mielőtt tablettát kaptak? Engem ugyanis kivizsgáltak, anélkül az orvos nem adott tablettát, és ha az ő orvosuk csak a hasára ütött és úgy választott nekik tablettát, akkor hülye.
Miért megin mások hibáiba kötünk bele? Nem tudjuk egyszerűen elfogadni? Neked nem tetszik, ne nézz rá. Ha őket nem zavarja és nem szégyellik akkor miért kéne változtatniuk magukon? Amúgy az is lehet, hogy valaki aki szembe jön veled az utcán és te fejben jól ledagadttozod, ő igazábol beteg és nem
tehet róa hogy így néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!