Történt már valakivel hasonló? Ti mit csináltatok? Visszanőtt a hajatok? Vagy egyáltalán maradt hajatok?
Fél évvel ezelőtt befestettem a hajam. Rá pár hónapra észrevettem, hogy tincsekben! hullik. Voltam házi orvosnál, bőrgyógyásznál. Elküldtek mindenféle kivizsgálásokra de semmi bajom elméletileg. És szinte 100%, hogy a festéktől hullik.
A hajam fele sincs meg. Egyre ritkább! Nem is enyhül a hullás. Szedek rá vitamint, hajszeszt is használok de semmi változás. Lelkileg a padlón vagyok. Fel vagyok rá készülve, hogy kopasz leszek és így kell leélnem az életem. :( Nem értem egyszerűen, hogy miért? Ennyire tönkre vágta volna a festé a hajhagymákat, fejbőrömet?! Néhol nőnek babahajak de kihullanak azok is! Már nem festem a hajam, van is kb 10 centis lenövésem( amugy nagyon gyorsan nő a hajam ami furcsa, valoszinuleg a szerektol amiket hasznalok).
De ha gyorsan nő akkor miert nem nőnek uj hajszalak es miert hullik ennyire? Valaki volt mar hasonlo helyzetben? Nagyon fontos lenne! :(
Rossz fogad nincs véletlen?
Szervezetben levő gyulladás is okozhat hajhullást.
Táplálkozás is fontos. Nekem rossz fog miatt a fejtetőmön nagyon ritka.
Fogászaton voltam. Gockutatason is. Nincs gyulladás.
:/
Lány vagyok.
Utolso valaszolo!
Es mennyi ido utan nott vissza? Mennyire hullott ki?
Szia! Nekem hormonprobléma miatti hajhullásom van. Nálam is valószínűleg egy festékes-rossz egészségi állapotos-stresszes időszak indította be. Orvos szerint ha ezek nem lettek volna, valószínűleg később indul be a folyamat.
Nekem is nagyon nagyon gyorsan nő, picik is jönnek (bár sok elvékonyodott és röviden kihullik) de folyamatosan hullik és ritkul a hajam. Érdemes megejteni azt a kivizsgálást.
Gondolom allergia, bár az általában a festés körül jelentkezik, nem hónapokkal utána. Vágasd le a festett részt. Idővel helyre jön, de többet ne nagyon festegesd, amíg nem tudod, pontosan melyik összetevő válthatta ki.
De valószínűbb, hogy más az ok. Endokrinológia tényleg nem ártana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!