Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Normális az, hogy az osztálytá...

Aramnd kérdése:

Normális az, hogy az osztálytársam 17 éves létére, már szakáll beültetésen gondolkodik, mert neki nincs sok szőrzet az arcán?

Figyelt kérdés
Mert szerintem 17-évesen még azért nem sok embernek adatik meg hogy már dús arcszőrzete legyen.
2016. máj. 31. 18:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem normális. Majd lesz neki. Mindenki különböző tempóban fejlődik ilyen téren, van akinek ilyen korban már van szakálla, van, akinek még nem.

Lehet majd csak 20 éves korában lesz. Ezen nem kéne stresszelni. A szakáll különben sem olyan dolog, ami ha nincs, akkor nem lehet nélküle élni: van aki direkt növeszti, van aki borotválja. A lányok közül van akinek bejön, van akit taszít.

Ha egy kevés van, azt javaslom, hogy borotválja, akkor erősebb lesz és jobban fog nőni.

2016. máj. 31. 18:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem normális. Nekem sem volt ennyi idősen.
2016. jún. 22. 23:24
 3/4 anonim ***** válasza:

"Ha egy kevés van, azt javaslom, hogy borotválja, akkor erősebb lesz és jobban fog nőni."

Én úgy tudom, hogy ez egy urban legend. Magyarul nem igaz, hogy a borotválás erősítené.

2016. jún. 22. 23:25
 4/4 anonim válasza:
Akik szakállasak fogalmuk sincs milyen szakáll nélkül élni. Szóval inkább hagyjuk.
2021. júl. 26. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!