Arcszörzet kerdes, valasz?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 19 eves vagyok, eleg lassan no az arcszorzetem, nyakam bal oldalan ahol van a nyirokcsomo is, ott vegkep nem akar noni. Kesobbiekben ez valtoxhat? Meg egyenlore nem is olyan eros az arszorzetem, ilyen pihes fekete meg minden, de nem az az igazi. Mennyi ido amig ez elkezd rendesen noni? Esetleg van valami modszer amivel kilehet deriteni hogy fog-e valaha eggyaltalan rendes igazi arcszorzetem noni?2014. nov. 6. 11:31
1/4 anonim válasza:
Nekem 30 eves koromra nott ki teljesen en is ugyan ezt vartam mint te!
En oldalt borostasra hagyom ,elol korszakallam van aminek az alja kb 7-8cm amolyan ordog szakall!
Sosem lennek csupasz kepu ettol is egy kicsit egyedibb minden ferfi.
Meg kulomben is miert nezzunk ugy ki mint a csajok!
(A borotvalt kepre gondoltam)...
2/4 anonim válasza:
Osztom az előző választ. Éjjen a borosta :D
ez teljesen személy függő...
én 19 vagyok és és már fullra szőrös vagyok ( néha körszakált hordok)
ismerek olyat is aki 33 és semmi arcszörzete nincs.
Sokan mondják, hogy borotválkozz többet, de én nem hiszek benne.
Úgy hogy csak idő kérdése és neked is lesz.
4/4 anonim válasza:
Az miért zavar, hogy a nyakad egyik felén nem nő? Akarnál ott szőrzetet viselni? Az felettébb csúnya. Én inkább örülnék neki, ha minél kevesebb szőr nőne ott, mert akkor jóval megkönnyítené a borotválkozást. Amúgy 19 évesen szerintem még semmilyen szőrzetet ne viselj az arcodon pont azért, mert pihés, gyenge a szőr és nagyon igénytelenül néz ki. 3 évet még legalább várj, de sok múlik a genetikán is, és sajnos az is lehet, hogy nem fog már erősödni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!