Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék, , szebb"?

Hogyan lehetnék, , szebb"?

Figyelt kérdés
Eleg csunya vagyok szerintem,paran piszkalnak is emiatt... 13eves vagyok,eleg alacsony,vekony,szokes,vallig ero hajam van,zoldesbarnas szemem,szeplos az arcom,van 1-2 pattanasom es valami szemolcs?v valami az arcomon,de igyekszem elmulasztani oket,nem oltozkodok valami divatosan... Eleg karikas a szemem,de nem akarok meg 7.ben sminkelni ellentetben a legtobb osztalytarsammal...Igazabol nem az a baj,hogy piszkalnak,mert mem erdekel masok velemenye,csak a sajat elvarasaimnak sem felelek meg :( Mit csinaljak,hogy szebb legyek? Vagy annak erezzem magam? Vagy legalabb,hogy legyen egy kis onbizalmam? A lanyok elegge kikozositenek,mert nem vagyok szep,meno,Barbie baba,mint ok...Raadasul a 8.osok is mindig szivatnak,ok,h mindjart elmennek,de akkor is... Mit tegyek? Elore is koszonom

2016. máj. 31. 17:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szedj vastablettát,egyél vasban gazdag ételeket,figyelj oda a táplálkozásodra,hidd el az is sokat fog dobni a külsődön.
2016. máj. 31. 21:10
 12/12 anonim ***** válasza:

én fiúként imádom a szeplős lányokat. főleg, ha alacsonyak és vékonyak. a pattanások nem zavarnak, majd elmúlnak és 13 évesen még sokat változol. meg fogsz szépülni, ezzel ne törődj. sminkelni is felesleges.

tanulj, műveld és képezd magad. ettől szebb nem leszel, de okosabb igen és ez sokkal fontosabb, mint a szépség, amit semmilyen kozmetikum nem ad meg a többi lánynak.

2016. jún. 1. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!